Kupili ste stan u starogradnji u omiljenom delu grada u izvornom stanju. Sve u stanu je dotrajalo i za bacanje. Pozvali ste neku firmu za adaptacije ili pojedinačne majstore, električare, vodoinstalatere, keramičare,stolare, majstore za vrata, zidare itd. Prvo što će svaki od njih da vam kaže pre nego što dogovorite bilo kakav posao sa njima je da ispraznite stan od starog nameštaja i bele tehnike, da poskidate stare lustere, slike, goblene, satove, bukvalno sve. Stan se obično renovira tako što se izprazni ceo prostor, podignu se stare podne obloge, laminati, tarketi, parketi, pločice, linoleum itd.

Kada dodje do toga pitate se kako i gde i sa kim sve to da odradite. Gde taj kabasti otpad baciti? Kabasti otpad se ne baca u gradske kante za smeće i ne sme se ostavljati pored kontejnera za smeće jer to je komunalni prekršaj i za to možete platiti ozbiljnu kaznu uz prekršajnu prijavu, osim prve subote u mesecu kada je to grad dozvolio. Uglavnom mi nudimo rešenje tako što ćemo za vas odneti sav kabasti otpad na deponiju bilo kog datuma u mesecu.

Šta je sve kabasti otpad?

Kabastim otpadom podrazumevamo stare ugradne ormare, kuhinjske elemente, američke plakare, razne škrinje, vitrine, regale, meblirani nameštaj, trosede, dvosede, kanabee, stolice, ugaone garniture, francuske ležajeve, fotelje, kauče sa i bez mehanizma, klik klak krevete. Kabasti otpad su i radni, kuhinjski, klub i pisaći stolovi, radne, kuhinjske i barske stolice, police za knjige, staklene vitrine, razni pultovi, šankovi itd.

Osim nameštaja i bela tehnika spada u kabasti otpad koji se baca na deponiju tako da za vas možemo odneti na otpad vaše veš mašine, sudo mašine, mašine za sušenje veša, bojlere, stare zamrzivače, frižidere, ugradne elemente, rerne, sudopere, mikrotalasne, televizore i hi fi uredjaje.Jednom rečju mi odnosimo na otpad gotovo sve nepotrebne stvari iz vaših stanova, lokala, poslovnih prostora, pekara, prodavnica, firmi, garaža, magacina.

Da li odnosimo stari parket u dzakovima za vreme renoviranja?

Da, svaki otpad spakovan u dzakove odnećemo na otpad. Mi vam možemo dopremiti i sav potreban materijal, lepkove, pesak, jedinicu, cement, stiropor, stirodur, mrežice, ugaone i pregradne lajsne, osb ploče, gips ploče, keramičke pločice, fasadne boje, jupole, pločaste materijale za nameštaj, ivericu, medijapan, masiv, puno drvo, šper ploče, gradjevinske blažujke, leksan i bravariju za tende, sobna i ulazna vrata, pvc,drvenu i aluminijumsku stolariju, kao i električne kotlove, ta i peći na pelet i sve vrste radijatora.

MI vam mozemo dopremiti i nameštaj iz bilo kog prodajnog salona u Beogradu i Srbiji  kao i sve što kupite u salonima bele tehnike i prodavnicama rasvete.

Nemojte brinuti skoro u svakom domu vremenom se nakupe neke stvari koje vam više nisu potrebne. Sve ono što Vam više nije potrebno i smeta vam naši ljubazni radnici odneće na otpad. Po potrebi demontiraćemo sve što je potrebno ormare, kuhinjske elemente, kupatilski nameštaj, cipelarnike, ogledala itd. Mi smo tu da uradimo sve što vam je potrebno za transport materijala, selidbe nameštaja iz vašeg stana ili firme, prevoza nameštaja i bele tehnike iz prodajnih salona kao i za odnošenje otpada. Posedujemo više teretnih vozila raznih velićina i nosivosti i dovoljan broj iskusnih i vrednih radnika. Ostaje samo vaš poziv mi smo spremni za rad.

Možete nas pozvati svakog dana i vikendom od 08-23h na naše brojeve telefona.

066/6-111-444 i 064/281-90-25

Bez obzira da li se selite u Beogradu ili u neki drugi grad u Srbiji ili Vam je potreban prevoz bele tehnike ili bacate stari namestaj ili Vam je potreban samo savet kako nesto veyano za transport ili prenos da uradite znajte da vam mi stojimo na raspolaganju svakoga dana tokom cele godine od 08 do 23h i vikendom.

pozovi odmah pozovi odmah