loader image

Kada kažemo transport nameštaja salonima, tada mislimo na prevoz robe koja ide od proizvođača do salona u kome će se obavljati prodaja. Ovde je jako bitno da se stvari dobro obezbede prilikom pakovanja, tako da ne dođe ni do najmanjeg oštećenja, što bi moglo da izazove veliku štetu.

Dakle, mi poslujemo po sistemu ključ u ruke, i sa nama će vaše preseljenje i transport biti jedno lepo iskustvo. Naime, tim pakera će profesionalno upakovati sve što imte od nameštaja, i zna se na koji način se šta osigurava i obezbeđuje. Pri tome se koriste lepljive trake, konopci za učvršićivanje i fiksiranje, streč folije, stiropor i mnogo toga još.

Sami ovaj posao ne biste mogli da obavite kao što to rade profesionalci, iz razloga što smo mi obavili preko hiljadu različitih selidbi, na razne lokacije, pa umemo da procenimo moguće rizike i da ih izbegnemo, te da na taj način sačuvamo vašu robu.

Sve što treba da učinite jeste da nas pozovete i mi ćemo doći u ono vreme koje vama odgovara. Upoznaćemo se i obaviti besplatnu procenu posla i selidbe. U poslu se trudimo da cena koju vam saopštimo u startu, bude ista cena koju ćete platiti na kraju i ni za dinar veća. Ako dođe do  povećanja cene, to je zbog toga što su se pojavili neki troškovi koje nije bilo moguće predvideti u startu, ali i tada se trudimo da klijente na vreme obavestimo o svim promenama. Tada klijenti sami daju zeleno svetlo da se posao nastavi.

Tokom dugog niza bavljenja selidbama, stekli smo pravu poslovnu porodicu klijenata, koji nas iskreno preporučuju dalje, jer su zadovoljni pruženom uslugom.

Očekujte pristizanje nameštaja u vaš salon onda kada je to dogovoreno, jer rokove koji su zadati striktno poslujemo, svesni da to veoma utiče na vaše poslovanje i odnos prema kupcima sa kojima sarađujete.

0Shares
pozovi odmah