Skladištenje stvari, nameštaja, tehnike, pokućstva ili robe

 

 

Bilo da ste se odlučili za adaptaciju stana ili poslovnog prostora već u najranijoj fazi radova potrebno je na odredjeno vreme skloniti sve vaše stvari u magacin sve do završetka radova. Ukoliko se bavite trgovinom i imate više robe nego što mogu da prihvate vaši magacinski kapaciteti takodje će vam biti potreban bar i na kratak vremenski rok magacinski prostor. Bilo da je roba rinfuzna, paletirana, tekstilna, bela tehnika i aparati naši magacinski prostori zadovoljiće kako cenom tako i kvalitetom sve vaše želje i potrebe.

 

 

 

Jednim pozivom saznajte  gde se naš magacin nalazi? Kolika je cena skladištenja na mesečnom nivou? Kako dopremiti robu ili pokućstvo do našeg magacina jer mi radimo ceo posao umesto vas. Posao prevoza i prenosa mozete prepustiti agenciji za selidbe Ajkula. Mi posedujemo kombi vozila i kamione najvećih gabarita.

  • Nemate dovoljno prostora u vašem novom domu
  • Potrebno je da se iselite u kratkom roku
  • Adaptirate stan,lokal ili firmu

POZOVI ZA CENU IZNAJMLJIVANJA MAGACINA

5 razloga zašto je naš magacin pravo rešenje za Vas

 

 

  1. Vaše stvari su u čistom i suvom prostoru
  2. Vaše stvari prevozimo i prenosimo mi od vašeg stana ili ka vašem stanu nakon adaptacije
  3. Za vreme uskladištenja Vaše stvari su popisane i pravimo sa vama ugovor
  4. Vaše stvari su osigurane 
  5. Plačanje na mesečnom nivou keš ili preko računa firme

Vaše stvari su bezbedne

 

 

Pretpostavljamo da želite da vaše stvari budu bezbedne i na bezbednom mestu, zar ne? Dakle, ukoliko unajmite agenciju za selidbe i transport Ajkula, možete se potpuno opustiti oko selidbe ili skladištenja Vašeg nameštaja, bele tehnike ili pokućstva.. Mi vam možemo pružiti bezbedan i čist magacinski prostor za vaš nameštaj i belu tehniku, koji grupišemo po kategorijama i obezbeđujemo od oštećenja na adekvatan način. Sve u svemu, ukoliko vaše stvari prepustite nama, možete biti sigurni da su u najboljim rukama!

Vaše stvari su osigurane

 

 

Selidbene agencije koje pružaju usluge pakovanja, selidbi kao i skladištenja uvek će se potruditi da sve vaše stvari budu bezbedne i skladištene na pravi način. Profesionalci će se pobrinuti za vaše stvari, dok su u skladištu, kao i u transportu do željene lokacije. Ukoliko odaberete pravu selidbenu agenciju, kao što je Ajkula selidbe Beograd, bićete sigurni da do oštećenja neće doći, i da su vaše stvari u pravim rukama.

Šta je bitno da znate prilikom iznajmljivanja skladišta?

 

 

Postoje neke osnovne stvari koje je bitno da znate ukoliko želite da uzmete skladište pod zakup. Pre svega, dobro istražite ponudu, kao i agencije za selidbe koje nude skladištenje stvari. Uvek uporedite ponudu cena, i odaberite onu koja se uklapa u vaš budzet. Takodje, veoma je bitno da je prostor za skladištenje čist i suv, bas kao što je naše skladište,. Nudimo vam potpuno novu halu na teritoriji Umke, na periferiji Beograda, koja je obezbeđena video nadzorom u svakom momentu. Tim naših profesionalaca će doći na željenu adresu, spakovati i obezbediti stvari koje  za transport, i bezbedno ih preneti u naše skladište. Ukoliko želite selidbu bez stresa, kontaktirajte Ajkula selidbe Beograd za više informacija. Naš tim vam uvek stoji na raspolaganju.

 

 

POZOVI ZA CENU SKLADIŠTENJA

pozovi odmah pozovi odmah