loader image

Kada kažemo reč selidba, tada obično zamišljamo veliki kamion. I da, u pravu ste, jer u najvećem broju slučajeva selidbe se obavljaju pomoću kamiona. Razloga za to ima dosta.

Pre svega, kombi vozila izgledaju tako što su pri vrhu malo sužena, pa je to već manji gabaritni prostor. Kombi je dobar izbor ako imate manju selidbu, i malo pokućastva koje nosite, jer onda neće morati da se vraća dva puta, a kamion bi vam bio bespotreban.

Ipak, ako posedujete predmete koji moraju, iz nekog razloga, da stoje uspravno, onda je uvek bolji izbor kamion. Kamion ima dosta prostora, i najčešće se ceo postupak završava iz jednog pokušaja, retko se vozilo vraća na adresu ponovo. To je samo u slučajevima kada ima baš dosta stvari i to su selidbe velikog obima ili selidbe firmi i preduzeća.

Vaš prvi korak jeste da se obratite nama i da se dogovorimo oko procene selidbe. Dolazak menadžera kod vas na adresu, u dogovoreno vreme, i sama procena, potpuno su besplatni. Ovo je neophodno, zato što je potrebno da se vidi koliko stvari ima, kakav je prilaz do vaše zgrade, odakle krećemo na put ka tački B, kao i kakav je tamo ulaz u objekat.

Nije isto ako se vaš stan nalazi u prizemlju, a selite se na četvrti sprat zgrade koja nema lift, ili ako se iz prizemlja selite takođe na stan koji se nalazi na istoj spratnoj visini. Vozilo ponekad može da dođe do samog ulaza u zgradu, a nekada stvari moraju da se nose do kamiona.

Naravno, sve ovo što smo naveli, utiče na neki način na cenu, ali se mi uvek trudimo da je formiramo što je pravilnije moguće, tako da budete zadovoljni i da selidba predstavlja dan od koga nećete strepeti, već da to ostane u lepom sećanju, kao početak jednog novog poglavlja života.

0Shares
pozovi odmah