Odluka o promeni životnih navika od roditeljske zaštite do samostalnog podstanarskog života svakako nam se svima dešava u različitim životnim dobima. Ljudi obično završe škole nadju sebi srodne duše i zivotne partnere i onda nekako neprimetno ali sigurno na red dolazi i kupovina neke nekretnine.Svako prema svojim mogućnostima neko iz kredita neko iz nasledstva oni imućniji za keš kupuju se od malih garsonjera, tosobnih, petosobnih stanova pa sve do penthausa koji obično zauzimaju čitav jedan sprat solitera.

Kada se nekretnina kupi obično se proslavi sa prijateljima ili porodicom jer se kupovina stana ili kuće smatra najvećom životnom investicijom. Ta čarolija kupovine ili euforija obično kratko traje do prve rate za plaćanje stambenog kredita ili potrebe za adaptacijom ili opremanjem novim nameštajem. Cene zakupa stanova u Beogradu kao i kvadrata prilikom kupovine dostigle su u prestonici istorijski maksimum tako da je mladim ljudima sve teže da isprate sva ta plaćanja kao i kupovinu nameštaja u salonima.

Kupili ste stan evo nekoliko saveta kako da uredite svoj životni prostor.Mali stanovi imaju dosta prednosti jer su znatno manji troškovi za opremanje nameštajem. Ako se urede sa stilom mogu odisati udobnošću. Obratite pažnju na dizajn budite kreativni sa bojenjem zidova. Postavite svetle podne obloge jer će tako prostor izgledati veći.

Svaki kvadratni metar je bitan u malom stanu pa korisno uredite prostor. Napravite moderne police stavite  firmiranu rasvetu postavite slike na zidove kako bi se postigla toplina doma.Zidove obojite svetlim bojama jer one daju vizuelno širinu prostoru dok ga tamne i jarke poput crvene, plave, zelene sužavaju.

U malim stanovima izbegavajte masivan, gabaritan nameštaj. Opredelite se za minimalizam. pošto su zidovi i pod beli mozete kupiti sofu za sedenje u nekoj jarkoj boji kako bi ubila monotoniju svetlih pastelnih boja. Bez obzira za kakav nameštaj ste se odlučili ne dajte nikome i ničemu da vam pokvari euforiju kupovine stana.

Kupovinom prvog stana stiče se pravo za povrat poreza i taj novac gotovo uvek dobro dodje za neko osnovno opremanje stana ili bar da pokrije troškove selidbe i radnika. Cena selidbe stana u glavnom gradu nije se godinama unazad menjala i gotovo uvek zavisi od udaljenosti mesta utovara-istovara.

Naša agencija za selidbe omogući će vam da se na teritoriji Beograd ali i cele Srbije opustite uz našu ekipu radnika za selidbe i da uživate u čaroliji kupovineVašeg prvog stana.

[contact-form][contact-field label=“Name“ type=“name“ required=“true“ /][contact-field label=“Email“ type=“email“ required=“true“ /][contact-field label=“Website“ type=“url“ /][contact-field label=“Message“ type=“textarea“ /][/contact-form]

 

 

pozovi odmah pozovi odmah