loader image

Život u Beogradu odavno je postao nalik razvijenim svetskim metropolama. Gradske gužve, milionski grad, parking prostor skoro da i ne postoi, garaže po ceni stambenog prostora. Prodavnice, marketi, tržni centri, lokali, ugostiteljski objekti, svega ima na svakom koraku. Svako naselje ima svoju pijacu, apoteke, frizerske i salone lepote, obućarske radnje, prodavnice hemije, kopirnice, prodavnice opreme za mobilne telefone, pekare itd. Zajedničko svim tim delatnostima je da u nekom momentu prilikom otpočinjanja delatnosti ili promene lokacije potrebne su usluge selidbi.

Kada pomislite na selidbe prvo što Vam padne na pamet je gomila posla koji treba da uradite u jednom danu, kutije gde kupiti, koliko kosta sve to, gde pronaći radnike za selidbe, koga pozvati za kombi za selidbe i da li uzeti kombi ili kamion za selidbe. Sada više ne morate da brinete jer u glavnom gradu postoji nekoliko agencja za selidbe. Posao firmi za selidbe sastoji se od Vašeg poziva preko zajedničkog planiranja, besplatne procene cene selidbe, dogovora oko datuma i vremena početka radova, pakovanja,stolarskih usluga montaže nameštaja, dovoza kutija za selidbe i materijala za pakovanje kao i usluge električara za demontažu i montažu rasvete,kuhinjskih i kupatilskih aparata.

Ukoliko ste se odlučili da ceo posao selidbe prepustite ljubaznim i profesionalnim radnicima za selidbe,  agencije Ajkula selidbe dobićete kompletnu uslugu po najvišim standardima za cenu koja je idealna u odnosu na ulože novac i kvalitet usluga. Mi smo tim profesionalnih radnika za selidbe koji se do sada susreo sa svakakvim izazovima u poslu od ne mogućnosti prilaza teretnim vozilom objektima do nepostojanja teretnih liftova u višespratnicama kao i sa podizanjem teških peći, pianina, duplih frižidera, kasa, sefova ručno kao i podizanja nameštaja preko fasada kanapima. Ono od čega biste pretrpeli stres prilikom samostalne selidbe mi rutinski obavljamo godinama u nazad. Kada probate sav posao da uradite sami tako što iznajmite samo kamion sa vozačem obično u najvećem broju slučajeva dolazi do oštećenja podova, zidova, sobnih i ulaznih vrata, samog nameštaja a neretko se dogodi da se neko tom prilikom i povredi. Zato uvek preporučujem da mi koji taj posao radimo svakodnevno odradimo kompletnu selidbu po sistemu ključ u ruke za Vas.

Da biste bili sigurni koju agenciju za selidbe da odaberete pogledajte na google – Selidbe Ajkula pa se bolje informišite  o prevozniku kojem poveravate da seli vaš nameštaj, tehniku i pokućstvo. Možete pogledati i recenzije odnosno ocene kvaliteta naših usluga preko 600 korisnika koji su ostavili komentare i ocene o nama. Mi nudimo kvalitetnu uslugu selidbi  po najpovoljnijim cenama a radimo svakog dana od 08-23h i vikendom.

 

 

0Shares
pozovi odmah