loader image

Godinama unazad naša firma za selidbe i transport robe na teritoriji Beograda ali i cele Srbije za firme i naše sugradjane prevozi gotovo sve vrste roba. Nameštaj, belu tehniku, pokućstvo, piće, konditorske proizvode, kao i gradjevinske materijale, pločasti nameštaj, motocikle, ta peći, pianina, razne štamparske mašine, prese za lim, peći i kotlove na pelet, pianina, harfe, bicikle,razne smole za prečišćavanje vode, auto delove i kozmetiku, membrane za proizvodju lekova za Hemofarm.

Opremali smo kućnom i kancelarijskim nameštajem firme, salone nameštaja, auto salone, kozmetičke, frizerske salone, , magacine, radionice, štamparije, laboratorije, cementare i fabrike konzervi, Koka kolu, Microsoft, Omw, Siemens,  domove zdravlja, opštinske kancelarije, službene prostorije sudova i mupa i hiljade drugih firmi i kancelarija.

U poslednjih par godina sve više kao usluga stolarskim radionicama javlja se potreba za prevozom pločastih materijala kako materijala tako i gotovih proizvoda sa isporukom na adresu kupaca. Pločasti materijali mogu biti iverice raznih debljina i dezena kao i gustine samog materijala ali i medijapan koji je najćešće lakiran i kao takav jako skup materijal.

Nestručno pakovanje i amaterizam u poslu pojedinih prevoznika doveo je do toga da nas iskljušivo zbog preporuka svakodnevno angažuju najozbiljnije firme za izradu enterijera i nameštaja po meri. Svaki komad nameštaja bez izuzetka mora se pre transporta pregledati i dobro upakovati streč i puc folijama po potrebi i sundjerima u rolnama. Gotovo svaki projekat kompletnog uredjenja stambenog ili poslovnog prostora košta više desetina hiljada eura pa ako ni zbog čega drugog bar zbog velike vrednosti posla ispoštujte firmu kojoj prevozite kako se ne bi desilo neko oštećenje nekog komada nameštaja,blind stranice,topa kuhinje, fioka, kliznih vrata ormara itd. Ne pretovarajte vozila koristite kvalitetne materijale za pakovanje selotejp trake, obeležite lomljive komade nalepnicama lomljivo ili prosto na foliji napišite markerom.

Nekada zbog jedne oštećene fioke ili stranice nekog elementa morate ceo komad vratiti u proizvodnju a tako sem nedovršenog posla proizvodite i gubitak u vremenu i novcu a ponekad i kašnjenje nekog sledećeg projekta. Kako za prevoznike tako i za poslodavce odnosno vlasnike stolarskih pogona vazi da ne biraju saradnike za poslove transporta po najnižoj ponudjenoj ceni prevoza već da nadju pravog saradnika koji će profesionalno upakovati nameštaj i pažljivo istovariti na adresi kupca kako ne bi dolazilo do oštećenja. Najniža cena obično znači da se stvari prevoze neadekvatnim vozilima bez profesionalne radne snage.

0Shares
pozovi odmah