loader image

Možda ste kupili nov i lep lokal ili drugi poslovni prostor i sada želite da se uselite u isti? Moguće je isto tako, da se hvatate za glavu, jer selidba za vas predstavlja veliki stres, pa čak i paniku, i javlja vam se milion pitanja, kao što su: da li će sve proći kako treba, da li će se stvari oštetiti, da li će se ispoštovati rokovi…?

Za ovakvim pitanjima zaista nema potrebe, posebno ako sarađujete sa profesionalcima. Naime, dobra organizacija selidbe je pola posla. I samim tim, barem pola stresa manje.

Mi smo obavili više hiljada selidbi, na razne lokacije i terene, tako da ne postoji problem ili situacija koju ne možemo da rešimo.

radnik za selidbe

Konkretno, kod preseljenja poslovnog prostora i lokala, bitno je da se sav inventar dobro obezbedi kako bi stigao neoštećen na odredište. Nije važno koliko je velik vaš poslovni prostor, preseljenje može da se obavi brzo, efikasno i uspešno. Prvo što bi trebalo uraditi, to je raspoređivanje nameštaja. Svo smeće koje je zaostalo u prostoru, odvozi se na najbližu gradsku deponiju.

Naše timove čine zaposleni koji su različitih struka, tako da svako od njih veoma dobro zna svoj posao. Primera radi, jedna grupa zaposlenih će odraditi pakovanje, dok će druga raditi demontažu nameštaja i njegovu ponovnu montažu, tj. vraćanje u prvobitno stanje.

Vozači koji rade kod nas, prešli su nebrojeno mnogo kilometara, tako da poznaju svaki ćoškić ne samo Beograda, već i cele Srbije. Putevi su im dobro znani, tako da će izabrati onu maršrutu koja je najbrža i najprikladnija za prevoz. Takođe, biraće i doba dana kada je najbolje da se preseljenje obavi, izbegavajući špiceve ili veliku frekventnost, te zastoje u saobraćaju.

Kancelarijski materijal je potrebno spakovati u posebne kutije, i sve to lepo obeležiti. Ukoliko imate kase i sefove, tada se koristi posebna oprema, a akcenat se stavlja i na zaštitu podova prostora od habanja. Ukoliko je to potrebno, možemo da uključimo različite tipove viljuškara.

Kada stignemo na odredišnu adresu, tada ćemo nameštaj rasporediti po spratovima i kancelarijama. Selidba poslovnog prostora protiče bez stresa samo ukoliko se planira korak po korak i ako se poštuju sva pravila kojima nas je naučilo pre svega iskustvo i mnoštvo prethodno odrađenih poslova.

5Shares
pozovi odmah