preloder

MONTAŽA NAMEŠTAJA

 

Pored selidbi i transporta robe naša firma se već 15 godina bavi i montažom kućnog i kancelarijskog nameštaja renomiranih stranih i domaćih proizvodjača.
Do sada smo preko firme Nitea iz Beograda radili prevoz i montažu nameštaja u upravnoj zgradi Koka Kole,gotovo svim poslovnicama Raiffeisen banke,banke Intesa,C.A banke,Holcim cementarama,Hemofarmu iz Vršca, Sinalku iz Subotice.
Radili smo montažu u špedicijama Nelt i Milšped.
Pored salona Nitea iz Beograda radili smo isporuke i za salon nameštaja Haus,Dezen,Kare,Kvadra,Katra,Komerc Univerum,Staić nameštaj itd.
Montirali smo nameštaj u Mercedesu,Delta motorsu,Porsche sever-u,Toyoti,Citroenu,Mikrosoftu,Siemens-u,Bosch-u.
Radili smo opremanje i montažu u Telekomu,Telenoru,Pošti,beogradskim opštinama ,kao i montaže u pozorištima Zvezdara teatar i Kinoteka i Madlenijanum.
Veliko iskustvo u prevozu i montaži nameštaja nas izdvaja od konkurencije. Prilikom montaža koristimo najsavremenije profesionalne Bosch alate i pribore. Težimo ka stalnom poboljšanju kvaliteta naših usluga stoga se stalno usavršavamo u poslu.
Nameštaj ili Vaše pokućstvo za Vas mozemo upakovati sve do kvaliteta fabričkog pakovanja najkvalitetnijim materijalom i priborom za pakovanje (streč i puc folije,sundjeri,kutije,pakerice,talas i pak papir,selotejp trake itd….)
Mi prevozimo sve od 08-23h i vikendom…
Vaš prevoznik,
Marko Janković

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

    Prevoz i montaža nameštaja

    Prevoz za salone nameštaja

    Montaža nameštaja prilikom selidbi

    Profesionalni alati za montažu i demontažu nameštaja

    pozovi odmah