loader image

Svakoga dana Niš dobija ponovo sve značajnije mesto, kada je poslovni i industrijski centar u pitanju. Sve je više ljudi koji zbog posla odlaze u Niš iz susednih mesta pa čak i iz Beograda. Uskoro će sve to biti još intenzivnije sa izgradnjom i razvojem infrastrukture, brzih pruga, gde će se od Beograda do Niša stizati za samo par sati vozom.

Mi radimo često selidbe Beograd – Niš i transport i oba smera. Naš vozni park nam dozvoljava da pokrivamo tu destinaciju svaki dan po potrebi, a mi smo svake nedelje nekoliko puta u Nišu. Niš je veliki grad, manji od Beograda, ali dovoljno veliki i sa dosta gužve u saobraćaju.

Selidbe Beograd – Niš zahtevaju da se posebna pažnja posveti pakovanju stvari, jer je relacija dugačka i zahtevna. Imamo sve što Vam je potrebno da se selidba Beograd – Niš obavi bez problema i oštećenja stvari.

#selidbebeograd #kombiprevoz
Kamion za selidbe https://www.ajkula.rs

Posted by Selidbe i Transport – Ajkula on Thursday, July 16, 2020

Glomazni nameštaj se često demontira, mi imamo u našoj ponudi montažu i demontažu nameštaja. Po dolasku na odredišnu lokaciju, mora da se nameštaj montira da bude isti kao pre demontaže.

Niš je jedan od najstarijih gradova u Srbiji, kao i kulturni centar u Jugoistočnoj Evropi. Niš je i studenstki centar, sve više studenata se seli iz okolnih gradova i sela kako bi nastavili svoje studije u Nišu.

Za sve selidbe od Beograda ili bilo kog drugog grada do Niša, stojimo Vam na raspolaganju. Pozovite nas da procenimo Vašu selidbu.

0Shares
pozovi odmah