loader image

Kada bi trebalo preseliti sprave za vežbanje, tada govorimo o selidbi teretane koja potpada pod selidbe firmi. Ipak, ovo je jedan veoma veliki izazov, čak i za profesionalce, pa se shodno tome, logično nameće zaključak, da ma koliko da ste motivisani, teško ćete preseljenje teretane obaviti sami, a da to bude uspešno i bez problema.

Zbog toga je vaša najbolja odluka da sve prepustite profesionalcima.

Razlozi za preseljenje teretane su brojni. Najčešće je to potreba za većim i prostranijim prostorom, kao i bolja, atraktivnija lokacija. U poslednjih nekoliko godina, kod ljudi je značajno porasla svest o zdravom načinu života, tako da kroz teretane dnevno prođe mnogo ljudi. Zbog toga je prvi korak kod preseljenja spravi za vežbanje njihova dezinfekcija, tj. higijena i održavanje. Zahvaljujući tom postupku, sprečićete da prenesete štetne materije i bakterije u novi, čisti prostor.

Neke od stvari možete samo da spakujete, kao što su tegići, lopte za jogu, podloge, i sl. Kartonske kutije koje imaju manju zapreminu, a pri tome su dobro ojačane, predstavljaju sjajno rešenje. Potrebno je da se predmeti obmotaju papirom za pakovanje, što će sprečiti da udaraju jedan o drugi tokom transporta.

Kada govorimo o selidbi teretane, tu se radi o preseljenju teških predmeta. Mnoge sprave su tako napravljene da se mogu demontirati, i to značajno olakšava ceo postupak. Sva oprema ima korisničko uputstvo, tako da je potrebno prvo to proučiti. Kada se sve obavi kako treba, ne postoji bojazan da će se neke sprave ili njihovi delovi oštetiti kod utovara i istovara.

Potrebno je da postoji oprema uz pomoć koje će sprave za vežbanje biti prenošene, i to su podupirači, kolica sa točkićima, španeri i klizeće trake… Ovom opremom rukuju zaposleni koji su specijalno obučeni, tako da će vaša oprema biti prebačena sasvim bezbedno.

Naši timovi su tu da od prvog do poslednjeg koraka sve detaljno isplaniraju, kako bi selidba teretane protekla efikasno i sigurno, jer mi svakom poslu pristupamo maksimalno odgovorno i savesno, vodeći računa i o najsitnijim detaljima.

0Shares
pozovi odmah