loader image

Prvo pitanje koje sebi postavite kada treba da se selite je, koga da angažujem, kako da zaštitim stavri od oštećenja prilikom selidbe?

Najbolje je da se sve stvari iz ormana kao što su garderoba, posteljina i ostalo zapakuju u velike crne kese, koje bi se postavljale izmedju komada nameštaja, kako se nameštaj nebi oštetio.

Druga stvar o kojoj treba voditi računa je da se obezbedi dovoljna količina kutija i kartona, kako bi se nameštaj adekvatno zaštitio. Vrlo je bitno da specijalizovani tim za selidbe dobro sve složi, kako se nameštaj nebi direktno dodirivao i zaštitio od oštećenja.

Selidba je obaveza, ali ako nadjete dobru firmu za selidbu, sve će se pretvoriti u uživanje, na Vama je samo da ispratite proces ukoliko želite, a firma za selidbu će sve uraditi sama za Vas. Tim će Vas spakovati, sve uraditi umesto Vas. Obezbediće i kutije i kese prema potrebi.

Selite se iz starog u novi stan, bilo gde da se on nalazi, sve je rutina za iskusnu ekupu za selidbu. Kombi ili kamionski prevoz, zavisno od procene i potrebe, možemo da obezbedimo za Vas.

Zavisno od prilaza objektu, takodje procenjujemo da li je selidbu moguće uraditi kamionom ili je potrebno sprovesti selidbu kombijem iz više puta.

Selidba nije jeftina ako Vas se sttavri oštete, a nije ni skupa ukoliko sve stigne u komadu, bez oštećenja.

Naš iskusan tim stoji Vam na raspolaganju Ii možete nas kontaktirati.

0Shares
pozovi odmah