Vrlo je lep osećaj kada u životu okrećemo novi list i kupujemo stvari za stan ili kuću, tj. nekretninu koju smo upravo pazarili. Tada vodimo računa o svakom detalju, i želimo da sve bude prvoklasno, odnosno, da se uklapa u budžet kojim raspolažemo i koji smo namenili za sve to.

Transport robe je potrebno uraditi od magacina firme koja vrši prodaju električnih aparata, kao što je Gigatron, Gorenje, Tehnomanija, Bosch, Emmezeta, i dostaviti na adresu koja je krajnja.

Za ljude koji obavljaju ovaj posao bitno je da zgrada ima dobar pristup. Navešćemo primer. Ako živite u zgradi koja je nepristupačna pa još na četvrtom spratu bez lifta, tada će biti veoma teško da se do gore dostave veš mašina, frižider, šporet, i slično, jer su to izuzetno teški predmeti.

Naša usluga tranporta i selidbe podrazumeva da sve to obavimo za vas, ali želimo da vas obavestimo koliko biste mogli da platite na kraju, i to se obično saznaje tokom prvog razgovora koji obavljamo. To je procena selidbe, koju mi u celosti obavljamo za vas, tako da se u svemu možete osloniti.

Iza sebe imamo više hiljada obavljenih preseljenja i sva su bila uspešna, tako da naša poslovna porodica stalno raste, uvećava se, zahvaljujući tome što zadovoljni klijenti rado svoje utiske i iskrene preporuke prenose dalje, svojim rođacima, kolegama, prijateljima, poznanicima, komšijama… I onda se zna: ako nekom treba selidba, okrenuće nas.

Stoga se svojski trudimo da stečeno poverenje opravdamo na najbolji mogući način, i da svaki klijent ponaosob bude maksimalno zadovoljan. U tom smislu smo prilagodili i cene, tako da su one veoma realne i dostupne svakome. Cena koju saznate tokom procene, obično se ne menja do kraja, jer to obično znači neprijatno iskustvo, stoga se trudimo da sama procena bude što tačnija i da predvidi sve okolnosti.

pozovi odmah pozovi odmah