Možda imate muzikalno dete koje svira klavir, tj. pianino, i koje pohađa muzičku školu. Ali, u vašem životu je došao trenutak kada ćete morati da se preselite sa tačke A do tačke B i onda se stvara problem – šta sa teretima koji su specifični, kao što je to pianino, na primer.

Pianino je veoma osetljiv muzički instrument, tako da pri njegovom pomeranju i prenošenju, mora se biti maksimalno pažljiv i oprezan. Da bi sve proteklo u najboljem redu, najbolje je da sve prepustite nama, od početka do kraja.

Naime, mi ćemo se potruditi da instrument dobro obezbedimo, tako da je on sa svih strana oblepljen lepljivim trakama, streč folijom, i svim ostalim što garantuje da će on biti stabilan. Pažljivo ćemo uneti pianino u kombi vozilo, koje je posebno namenjeno za prevoz ovih specijalnih tereta.

Ne radi se o kamionu, nego o kombiju, koji je iznutra tapaciran, i koji dozvoljava da se pianino fiksira kanapima odmah iza vozača. To znači da se on tokom vožnje neće moći da pomeri nijedan milimetar, i stići će siguran na odredište.

Mi unapred pravimo maršrute, tj. biramo ulice kojima ćemo voziti pianino, i to su obično one saobraćajnice koje nisu previše prometne. Takođe se bira i doba dana, jer nije svejedno da li se selidba obavlja kada je saobraćajni špic ili se to radi u prepodnevnim ili kasnim popodnevnim časovima. Kada se sve lepo i detaljno organizuje i isplanira, veoma su  male šanse da nešto krene kako ne treba i to se u našoj praksi ni ne dešava.

Mi vam garantujemo da će vaš instrument stići do željenog odredišta u istom stanju u kakvom je krenuo sa tačke A, tako da nemate ni o čemu da brinete. Cena transporta pianina zavisi od našeg dogovora, tako da je najbolje da pozovete naše ekipe i da se o svemu lepo dogovorimo. Cena koju odredimo u startu, ne menja se tokom izvršenja posla, pa stoga nema ni neprijatnih iznenađenja.

pozovi odmah pozovi odmah