Svaki transport robe je izazov za sebe, ali to je dodatni motiv za profesionalce koji ovaj posao rade jako dugi niz godina. U svojoj karijeri smo obavili preko hiljadu preseljenja, veoma različitih, tako da smo stekli neprocenjivo iskustvo, a ono što je još važnije od toga, jeste da imamo poslovnu porodicu koja svoje iskrene preporuke rado prenosi dalje, svakoga dana.

Kada nekome, ko je koristio usluge kod nas, zatreba ponovo prevoz kamionom ili prevoz kombijem, on više ne razmišlja koga će pozvati. Isto tako, o tome obaveštava prijatelje, poznanike, rođake, kolege i sve one kojima je usluga selidbe potrebna u nekom trenutku u životu.

U opisu svog posla imamo i transport paletirane robe iz javnih carinskih skladišta. Palete su posebne drvene stalaže gde se pakuje određena roba, i njima mora da se rukuje izuzetno pažljivo.

Smisao svake selidbe je kako na najbolji način obezbediti da roba stigne bezbedno od tačke A do tačke B, tako da se ništa ne ošteti, a da to sve bude za najkraće vreme, sa najmanje stresa ili čak bez njega. Zbog toga je dobro da koristite sistem ključ u ruke.

To dalje znači da mi angažujemo tim pakera koji će vašu robu dobro upakovati, i pri tome se koriste lepljive trake, streš folije, markeri, kutije raznih veličina i slično, i sve se detaljno obeležava, što znatno olakšava posao kod raspakivanja.

Cena selidbe se određuje na samom startu, pa se ne može dogoditi da na kraju budete neprijatno iznenađeni jer nešto košta više nego što ste očekivali. Zbog toga naš agent dolazi kod vas, porazgovara sa vama, a tema je obim selidbe, kao i udaljenost, znači odakle polazite i gde treba da vam bude konačna destinacija.

Kada se znaju svi detalji, lako se određuje cena selidbe koja se ne menja do kraja, tako da nema mesta nekom neprijatnom iznenađenju.

pozovi odmah pozovi odmah