loader image

Znamo da cena za neku selidbu zavisi od više faktora. Prvi faktor je udaljenost od tačke A do tačke B. Drugi faktor je obim selidbe – da li je ona velika ili mala, koliko stvari nosite sa sobom, da li su one dragocene, lomljive, važne, teške i slično. Na cenu selidbe utiče i koliko radnika će biti angažovano, kao i pristupačnost terena. Nije isto ako se stvari iznose iz prizemlja i unose u zgradu sa liftom, ili ako se nalazite na četvrtom spratu zgrade bez lifta, a selite se u potkrovlje itd.

Da ne biste nagađali koliko selidba može da vas košta, najbolje je da nas pozovete, da se upoznamo, popijemo kafu i da napravimo plan. To bi značilo da ćemo odabrati najbolje moguće rešenje, i to tako da selidbu u Lazarevac platite što je manje moguće, a da ona bude obavljena najbolje i najprofesionalnije.

#selidbebeograd #kombiprevoz
Redovno svakodnevno pranje kompletnog vozila https://www.ajkula.rs

Posted by Selidbe i Transport – Ajkula on Saturday, July 18, 2020

Da, upravo je tako kako ste i pročitali – mi smo tim profesionalaca koji se trudi da svoje usluge ponudi po što povoljnijim cenama, tako da stvorimo veliku porodicu poslovnih klijenata, koji svoje iskrene preporuke svakoga dana prenose dalje. I svesni smo da onoliko vredimo koliko smo poslova obavili, i zato želimo da naše usluge budu sa takvim cenama da budu dostupne svakome, i onima koji planiraju veći budžete i oni koji su za selidbu pripremili skromniji novac.

Lazarevac se možda nekome čini daleko u odnosu na centar Beograda, ali mi smo opremljeni tehnički ispravnim vozilima, kombijima i kamionima radimo selidbe, tako da ništa nije udaljeno, čak ni ako u Lazarevac dolazite iz nekog grada koji se nalazi u unutrašnjosti Srbije ili možda iz inostranstva.

Sa nama imate kompletnu selidbu po sistemu ključ u ruke, a to znači da ne morate da brinete ni o pakovanju, ni o utovaru niti o istovaru … – mi mislimo o svemu i trudimo se da selidba u Lazarevac bude iskustvo koje će ostati u lepoj uspomeni, a ne kao neki ružan stres. Budimo u kontaktu!

0Shares
pozovi odmah