loader image

Stara narodna izreka kaže da je priprema pola odrađenog posla. I to je zaista tako, ma šta da je u pitanju, pa tako i selidbe. Zvezdara je divan deo grada, i to je jedna od centralnih gradskih opština. Ipak, Zvezdaru čine i velika naselja, kao što je na primer, Mirijevo, koje je grad u gradu.

Bez obzira u koji deo Zvezdare se selite, sa nama dobijate ceo posao odrađen po sistemu ključ u ruke. To znači da možemo da vam spakujemo stvari i to rade profesionalni pakeri. Imamo svoje kutije, lepljive trake, folije, i sve drugo što je  potrebno da se zaštite lomljive i skupe stvari. Kutije pažljivo obeležavamo, pa neće doći do zbrke kada budete morali da se raspakujete. Bitno je da se markerom ispiše šta se gde nalazi, i to će mnogo značiti kasnije.

Pored toga, napravićemo detaljnu maršrutu kojom će se kretati vozilo. Isto tako, izabraćemo deo dana, kada nije špic i kada je najmanja gužva u saobraćaju. Vodimo računa o svakoj sitnici, a tome su nas naučile godine iskustva i preko hiljadu odrađenih poslova.

Trebalo bi da selidba bude nešto čemu ćete se radovati, a ne da od tog dana strepite, jer mislite da će neke vaše stvari biti oštećene, polomljene, uništene… To može da se dogodi ako selidbu rade nestručna lica, koja nemaju iskustvo. U toku svakog posla se javljaju situacije koje ne mogu da se predvide, i tada bi trebalo da znamo kako da reagujemo.

Zahvaljujući brojnim selidbama koje smo odradili pre vaše, mi znamo kako da se postavimo i sve da rešimo, tako da nećemo doći u situaciju da nas uhvati panika. Opustite se i samo posmatrajte kako sve radimo maksimalno profesionalno. Uvereni smo da ćete i vi postati deo naše velike poslovne porodice koju širimo godinama, jer se iskrene preporuke svakoga dana prenose dalje.

Cena selidbe na Zvezdaru je nešto što zavisi od više faktora, a prvi je obim same selidbe, kao i mesto odakle dolazite na Zvezdaru – udaljenost tačke A do tačke B.

Selidbe u Beogradu na Zvezdari su česte i njih radimo skoro svakodnevno, bar po jednu. Imamo vozila koja mogu da pokriju više lokacija tokom dana, Pozovite nas oko dogovra za selidbu.

0Shares
pozovi odmah