loader image

Selidbe studenata umeju da budu veoma stresne, posebno kada se uzme u obzir da se napušta roditeljsko gnezdo i da se odlazi u novi, veći i nepoznat grad. Kada nam se obrate studenti, mi želimo da pokažemo da zaista imamo sluha za sva njihova pitanja, dileme i brige. U nama bi trebalo da vide pouzdan oslonac i da nam veruju da će sve proteći u najboljem mogućem redu i bez problema.

Selidbe studenata radimo kroz dugi niz godina, tako da poznajemo sve situacije koje bi mogle da iskrsnu i umemo da se nosimo sa njima. Mladim ljudima selidba izgleda kao neka nemoguća misija, kao nešto izuzetno teško za sprovesti, iako u suštini uopšte nije tako i to je posao, kao i svaki drugi.

Dakle, dobra organizacija selidbe je više od pola odrađenog zadatka, tako da je potrebno pratiti  korake kao i kod selidbi koje su većih obima.

Po pravilu, studentske selidbe su male, pa će verovatno biti dovoljan kombi da bi se one obavile. To je, ujedno, i finansijski povoljnija varijanta od selidbe kamionom.

Za početak, najbolje je da nas pozovete, da se upoznamo i da obavimo besplatnu procenu vaše selidbe. Na cenu će takođe uticati mesto iz koga polazite u odnosu na odredište gde bi trebalo da stignete.

Sve stvari je potrebno uredno spakovati u kartonske kutije, obeležiti ih, a sve radi lakšeg raspakivanja i raspoređivanja, kada dođemo do željene lokacije.

kompjuteri

Za naše ekipe ne postoje nepristupačni tereni, tj. u stanju smo da uspešno savladamo i zgrade koje imaju stanove na visokim spratovima a ne poseduju lift, ili se nalaze na uzbrdicama i sl.

Selidbe se obavljaju maršrutom koja se unapred planira, tako da iskusni vozači znaju koje ulice da odaberu a da su one najmanje frekventne što se saobraćaja tiče. Takođe, ne vozimo kada je vreme špica i kada ima najviše vozila na ulicama.

Prepustite nama da organizujemo čitav postupak preseljenja, tako da vam boravak u novom gradu započne na najlepši mogući način i da otvori novo poglavlje u vašem životu.

0Shares
pozovi odmah