Sremčica je udaljena od Beograda na oko pedeset minuta vožnje autobusom, ali predstavlja grad u gradu, da tako slikovito predočimo njen položaj i značaj. Danas se grad širi, tako da mnoga naselja koja su do skoro smatrana periferijom, danas to nisu, jer sve veći broj ljudi odlazi da živi dalje od centra.

Razlog je često gužva u saobraćaju, tako da ako živite u strogom centru grada i treba da stignete kolima do druge tačke koja je isto u centru, možda će vam biti potrebno isto toliko vremena koliko i da se vozite od Sremčice do Beograda.

Ovo zaista nije šala, jer kad se vozi po auto putu, sve ide mnogo brže, nema semafora, zastoja i slično. Autobuski prevoz je još lošija stvar ako živite u centru grada, pošto su polasci ponekad retki, gužve su ogromne, na vozilo se čeka dugo i svašta još nešto stoji kao prepreka na vašem putu od kuće do posla.

Ako je preseljenje u Sremčicu vaša zamisao, da li zbog lepote ovog prigradskog naselja, ili zbog toga što ste dobili radno mesto u firmi koja se tamo nalazi, mi smo tu da vam obezbedimo sve što vam je potrebno da bi selidba protekla u najboljem redu.

Sa nama, selidba ne mora da bude nešto stresno, od čega ćete strepeti danima unapred, već treba da predstavlja jedno pozitivno životno iskustvo, gde vi prelazite na nešto bolje, bilo da je u pitanju lepši i veći stambeni prostor, bilo da se radi o bolje plaćenom radnom mestu i poziciji.

Cena selidbe je veoma realna i kao takva svima prihvatljiva, a nju ćete saznati nakon što dođu zaposleni iz naše firme da obave procenu koliki je obim ovog posla. To može da bude mala selidba ili veća, pa se nekad koristi samo kombi vozilo, a nekada je potrebno da se čak i kamion vrati po dva puta.

pozovi odmah pozovi odmah