loader image

Kruševac je prelep grad u srcu Srbije, pa ako ste dobili posao u istom, ili ste možda odlučili da tamo svijete porodično gnezdo, tada će vam biti potrebna usluga selidbe.

Selidbe Kruševac su dosta čest zahtev koji dobijamo od naših klijenata, tako da ćemo radi izaći u susret i vama, i sve organizovati po sistemu ključ u ruke.

Selidbe ključ u ruke, znače da nećete morati ni o čemu da brinete, već da sve posmatrate samo sa strane. Na ovaj način, vama će selidba ostati u jako lepom sećanju, a ne kao nešto ružno i stresno, što svi izbegavaju, iako to vodi uvek u neki novi početak.

Pre svega, potrebno je da se odredi cena selidbe, i to je ono što ljude uvek najviše zanima. Na to koja će biti cena selidbe, utiče nekoliko faktora. Prvi faktor je kog je obima vaša selidba, jer nije isto ako selimo studente ili neko veće preduzeće. Takođe, nije jednako da li se seli samac ili porodica koja ima više članova, pa samim tim i pokućstva.

Osim navedenog, važno je iz kog grada dolazite u Kruševac. Što je manja kilometraža i cena će shodno tome biti manja. Ono što ljudi nikako ne vole, to je menjanje cene u hodu. Ovo je odlika neprofesionalnosti, i zbog toga se mi trudimo da vam još kod besplatne procene selidbe ukažemo na sve što može da iskrsne, i što bi moglo da promeni cenu, da biste imali u vidu.

Cena selidbe koju čujete tokom procene, obično se ne menja do samog kraja, tako da su naši klijenti uvek zadovoljni.

Ponekad klijenti žele i dodatne usluge kao što su pakovanje stvari. Nije svejedno da li vam pakovanje rade stručna lica, ili to činite sami i to po prvi put u životu. Naravno da ćete vi biti pažljivi prema svojim stvarima, ali se isto tako i naš tim trudi da radi najpažljivije moguće, prateći pravila struke.

To bi značilo da se teži predmeti pakuju u manje kutije, a oni lakši u veće, jer je tako jednostavnije nositi.

Još jedan faktor koji ne bi trebalo zanemariti kada je u pitanju cena selidbe, jeste pristupačnost terena. Važno je da li živite u prizemlju ili zgradi koja ima lift, ili se nalazite na desetom spratu  zgrade bez lifta, sa terenom kome je teško prići.

0Shares
pozovi odmah