loader image

Jagodina je postala odavno prestonica dela Srbije u kojem se nalazi, tako da mnogi ljudi žele da je vide, barem turistički. Ako ste dobili posao u Jagodini, tada ćete morati sa porodicom da se preselite u ovaj lepi grad.

Selidbe Jagodina su nešto što se relativno često traži kod nas, tako da imamo iskustva sa selidbama iz bilo kog grada. Da bismo mogli da vam kažemo cenu selidbe, potrebno je da nas pozovete na jedan razgovor, gde ćemo mi saznati sve detalje koji mogu da budu od koristi, da bi se selidba organizovala što bolje.

Pre svega, važno je iz kog grada se selite u Jagodinu. Naravno, što je udaljenost veća, i cena selidbe će biti viša, jer se gleda kilometraža. Druga važna stavka jeste obim selidbe. Nekada se sele samci i studenti i to su selidbe manjeg obima, a nekada se preseljava firma ili višečlana porodica, pa tako dolazi do selidbe za koju moraju da budu angažovana i dva kamiona.

Pri selidbi firmi, mora se pažljivo popisati inventar i pažljivo se pakovati. Za to imamo na raspolaganju tim pakera, koji taj posao radi veoma profesionalno. Postoje kutije, i markeri koji služe za obeležavanje, kao i streč folije i lepljive trake. Sve je to od presudne važnosti da znate gde vam se nalaze važni dokumenti, a gde nešto što je lomljivo, osetljivo na vlagu i vodu, ili veoma teško…

Postoje i prenosi i selidbe skupocenih stvari, i tu se obraća posebna pažnja. To mogu da budu vredne umetničke slike, ili neki raritetni predmeti, antikviteti… Njih moramo pažljivo upakovati, tako da ne dođe ni do kakvog oštećenja tokom utovara, istovara, i samog transporta.

Kada biste sve sami organizovali u sopstvenoj režiji, verovatno biste negde pogrešili, jer taj posao radite po prvi put. Iza nas je mnogo zadovoljnih klijenata, koji se mere u hiljadama, tako da će vaša selidba za nas biti samo jedan rutinski zadatak koji ćemo obaviti lako i jednostavno. Zbog toga, selidba za vas neće predstavljati stres niti bilo kakvo ružno iskustvo, već nešto čemu ćete se radovati unapred, i nešto što će vam ostati u lepom sećanju.

Pozovite nas da se upoznamo, dogovorimo i organizujemo vašu selidbu za Jagodinu na najbolji mogući način.

0Shares
pozovi odmah