loader image

Požarevac je grad koji se nalazi na oko sat vremena vožnje od Beograda, i možda ste odlučili da svoju firmu preselite tamo? Ili, u drugom slučaju, moguće je da želite da svoje porodično gnezdo svijete u Požarevcu?

Šta god da je po sredi, selidbe Požarevac su relativno česti zahtevi koje dobijamo od naših klijenata. Ono što svi žele, jeste da se posao obavi u najboljem mogućem redu, i bez stresa. Zbog toga mi savetujemo da se odlučite za selidbu po sistemu ključ u ruke.

To bi značilo, da mi brinemo o svemu, od početka do samog kraja. Od nas možete da dobijete usluge pakovanja, prevoza, utovara, istovara, organizaciju putanje kojom će se kretati vozilo i slično.

MI smo obavili u svojoj dugoj praksi više hiljada selidbi, tako da će vaš veliki Dan D za nas biti samo još jedan rutinski izazov u nizu, kome se radujemo. Učinićemo da se i vi takođe radujete, a ne da vas boli glava, zato što želite da uštedite novac i da sve odradite sami.

Prirodno, kada čovek radi neki posao koji nikada pre nije uradio, on će se susresti sa nizom situacija koje ne ume da reši i zbog čega ga hvata panika. Kada profesionalci rade za vas, vi možete sa strane samo da posmatrate kako selidba teče.

Cena selidbe je svima prihvatljiva, jer je realna i pristupačna. Na cenu selidbe utiče pre svega, njen obim, da li je ona mala ili velika. Isto tako, važno je odakle se selite do Požarevca i kakve stvari nosite – da li postoje specijalni tereti, kao što su vredne umetnine, rariteti, kabaste i teške stvari…

Kod nas nećete biti neprijatno iznenađeni da se cena menja u hodu, što niko ne želi. Nama je cilj da obavimo što bolju procenu, kako do promene cena ne bi došlo. Ukoliko se pojave okolnosti koje nije bilo moguće predvideti, tada ćemo vas obavestiti na vreme.

Ugovorite sastanak sa našim timom onda kada to vama odgovara, i sve ostalo prepustite da rešimo u vašu korist, na najbolji mogući način.

0Shares
pozovi odmah