loader image

U životu svih ljudi dešavaju se razne promene, od kojih su neke krupne i velike, pa izazivaju i strah i stres i radost… Jednom rečju, uzbuđeni smo i pitamo se: Da li će sve biti u redu?

Takva promena može da bude preseljenje iz jednog grada u drugi. Ona nastaje iz raznih razloga, a obično je to dobijanje novog i boljeg radnog mesta – unapređenje, zatim selidba zbog studiranja, ili promena mesta boravka usled kupovine većeg i boljeg stana ili poslovnog prostora…

Šta god da je vaš razlog – mi smo tu da zajedno sa vama prođemo sve detalje i segmente ovog postupka, tako da to bude pozitivno uzbuđenje a ne stres. Svaki čovek se prirodno raduje promenama na bolje koje nastupaju, ali selidba nam nekako, uvek kvari užitak. To ne mora tako da bude.

Potrebno je da imate podršku, kao i za sve ostalo u životu. Kada birate profesionalce da obave ovaj posao, i da oni brinu umesto vas, tada ćete sa osmehom posmatrati kako se odvija ceo proces.

selidbe cena

Ukoliko razmišljate koja je cena selidbe, onda ćemo reći da ćete tu informaciju imati već pri prvom razgovoru sa nama. Izuzetak mogu da budu neke nepredviđene okolnosti, ali i o tome biste bili obavešteni na vreme. Uglavnom u 90% slučajeva cena se zna kod same procene, kada mi pogledamo šta se sve preseljava, kada znamo na kakvom terenu se nalazi vaše novo odredište i sl. Takođe, kod selidbi od grada do grada, potrebno je da se uzmu u obzir pređeni kilometri i što je relacija duža, cena je viša i obratno.

Selidba je proces koji zahteva pažljivo planiranje, a mi možemo da se pohvalimo da smo odradili selidbe kojima se ne zna broj, te da nam se klijenti uvek iznova vraćaju ili nas rado preporučuju prijateljima, rođacima i poznanicima. Postanite i vi deo naše velike poslovne porodice, tako da kad imate neko novo preseljenje u planu, više ni ne razmišljate koju firmu biste mogli da pozovete. Tu smo za vas i zbog vas, da sve ono što je stresno pretvorimo u nešto čemu ćete se radovati i u čemu ćete uživati!

0Shares
pozovi odmah