loader image

Kada već rešite da se selite, zapadate polako u paniku, sve više kako se datum selidbe bliži. Selidbe u Beogradu često su još stresnije, pogotovo ako ste u strogom centru grada jer je na tim lokacijama sve vremenski ograničeno. Da li je to zatvoren centar, šetačka zona, vremensko ograničenje samo noću, a u najboljem slučaju samo vremensko ograničenje parkinga. Sve u svemu stres postoji prilikom svake selidbe, a panika kako da se spakujete, pa kada da krenem sa pakovanjem stvari ili kako da rasklopim nameštaj, pa ponovo da ga sastavim.

Ajkula selidbe su tu da Vam stres svedu na minimum, da maksimalno sve isplaniraju i pomognu Vam oko preseljenja i  da odrade selidbu. Selidbe Ajkula poseduju timove obučene za pakovanje, rasklapanje i sklapanje nameštaja i selidbe. Selidbe se rade svaki dan i kvalitet posla je na prvom mestu.

Od čega početi? Treba početi od planiranja, procene, pa onda polako preči na pakovanje. Pakovanje možete da uradite i sami, samo je bitno da se lomljive stvari dobro zaštite, spakovati tanjire među novine, ili peškire, kao i sve servise i porcelanske predmete. To su najosetljivije stvari. Posebna pažnja mora da se posveti čipkanim porcelanskim lutkicama. To je prava umetnost spakovati, sloj novina, sloj peškira. Nije strašno ni ukoliko ne stignete sve da spakujete, mi smo tu da proces dovršimo na dan preseljenja. Komade nameštaja koji su veliki i ne mogu da stanu u lift, često moramo da rasklopimo, da bi mogli da iznesemo kroz uske i tesne hodnike. Selidba mora da protekne u najboljem redu i svima je cilj da sve stigne u komadu na odredište.

Na lokaciji gde se selite treba da nam kažete gde šta ide od nameštaja kako bi sve stavili na svoje mesto. Tu je potrebna Vaša logistička podrška. Nakon što se sve postavi u svoje sobe i na svoja mesta, kreće se sa sastavljanjem rasklopljenih komada nameštaja. Uigrani tim će sve to odraditi brzo i spretno, da sve bude ponovo kako je bilo na lokaciji odakle se preseljavate.

Sve u svemu ne treba da brinete, sve prepustite nama, sa nama su selidbe u sigurnim rukama. Mi posedujemo nova vozila, sa mekim podom i puno sunđera koji čuvaju Vaš nameštaj od oštećenja. Pozovite nas da isplaniramo selidbu.

1Shares
pozovi odmah