Mirijevo je naselje na opštini Zvezdara, koje broji preko sto hiljada stanovnika, i iz dana u dan se stalno širi. Razlog za to je izgradnja novih zgrada, koje su vrlo kvalitetne i lepo izgledaju, a pored toga, samo Mirijevo ima odličnu infrastrukturu.

Pre svega, jako dobro je povezano sa gradom, i cirkuliše nekoliko saobraćajnih linija, dok se, sa druge strane, kolima takođe brzo stiže do centra. Nekada je ulica Mite Ružića predstavljala čep kroz koji se taško prolazilo do Bulevara kralja Aleksandra, a danas to nije slučaj, jer možete do grada stići i Mirijevskim bulevarom, koji je proširen, kao i ulicama Jovanke Radaković i Dragoslava Srejovića a to je bivši Partizanski put.

Sve u svemu, Mirijevo je idealno naselje za porodičan život, jer je prepuno zelenila, parkova za decu, a poseduje i jedno lepo šetalište gde se odmaraju i relaksiraju sportisti, rekreativci, svi koji žele da protegnu noge, izađu sa decom ili kućnim ljubimcima…

Selidbe Mirijevo su čest zahtev koji dobijamo, i sve što možemo da vam kažemo jeste da je najbolje da celokupan posao prepustite nama, po sistemu ključ u ruke, te da budete samo posmatrač onoga što se dešava. Na taj način ćete lišiti sebe velikog stresa, jer ne morate da brinete ni o čemu, ni kada je reč o pakovanju stvari, ni kada se radi o utovaru, prevozu, istovaru…

Mi organizujemo maršrutu, i biramo najbolje doba dana, kada ima najmanje saobraćaja i nije špic. Takođe, naši zaposleni su sa dugogodišnjim iskustvom u obavljanju selidbi tako da ne postoji ništa što bi moglo da ih iznenadi ili da zbog nečeg povećaju cenu koju su vam rekli u startu. Upravo zbog toga se obavlja besplatna procena selidbe koja znači da se tačno odredi njen obim i kaže se konačna cifra koju klijent treba da plati. Posle toga nema nikakvih neprijatnih iznenađenja, cena ostaje ista.

pozovi odmah pozovi odmah