loader image

Mali stanovi su garsonjere, jednosobni i jednoiposobni. Oni su veoma laki za selidbu, osim ako ne postoje neki tereti koji mogu da se smatraju specijalnim. Pod takvim predmetima podrazumevamo kase, sefove, klavire, umetnička dela kao što su ulja na platnu, raritete…

Ako svega toga nema, onda je selidba malog stana sa veoma povoljnom cenom i često može da je odradi jedan običan mali kombi. Jedina začkoljica jeste ako imate predmet koji je viši od metar i osamdeset, kao što je frižider, na primer, i on ne sme da se položi, pošto bi iscureo gas freon. Dakle, ovakvu selidbu, iako je mala, mora da obavi kamion.

Naravno, običan čovek nije upućen u sve ove male tajne i sitnice uspešno organizovane selidbe i zato se često dešavaju greške kada se sve radi u sopstvenoj režiji. Uvek je bolje da sve prepustite profesionalcima da odrade, a vi da budete mirni i spokojni. Važno je da se unapred radujete tom danu preseljenja, a ne da strahujete i da strepite od njega, da vam izaziva stres. Možda mislite da će se nešto polomiti, izgubiti, oštetiti… Verujte našem timu, jer smo odradili više hiljada uspešnih selidbi i vaša će nam biti samo jedan kvalitetno obavljen posao u nizu.

Selidba po sistemu ključ u ruke je veoma dobro rešenje, jer o svemu misli neko drugi, dok vi samo posmatrate i radujete se novom poglavlju života koje tek treba da otpočne.

Cene su veoma realne, tako da su svakome prihvatljive, i njih izbegavamo da govorimo preko telefona, pošto je to samo paušalno i orijantaciono. Pravu cenu ćete saznati tek kad se uradi procena selidbe.

Koristimo viljuškare, onda kada postoje tereti koje ne može da podigne ni više ljudi zajedno, kao i posebne liftove i dizalice, koje služe za spuštanje i penjanje niz i uz stepenice.

0Shares
pozovi odmah