loader image

Kada dođe taj čuveni Dan D, on nam izaziva i radost i zabrinutost, pa čak i anksioznost i strah, jer se pribojavamo i brinemo, kako će sve to da protekne.

Za vas imamo jednu dobru vest – ako angažujete stručna lica za selidbe, onda su šanse da nešto krene kako ne treba praktično na nuli.

Konkretno, mi smo tim profesionalaca koji radi selidbe, koji iza sebe ima više od hiljade obavljenih selidbi na razne lokacije, različitim vozilima, u razne gradove… U praksi smo se susreli sa svim situacijama i malo toga može da  nas iznenadi, a ne postoji ništa što ne možemo da rešimo.

Trudimo se da kod procene cene selidbe, koja je besplatna, budemo što precizniji. Razlog je taj što ljudi ne vole kada se cena menja u hodu, a to se obično dešava kod osoba koje nemaju dovoljno iskustva i onda nisu u stanju da predvide šta sve može da iskrsne.

Mi vam saopštavamo cenu koje se držimo tokom celog posla, i sa nama znate na čemu ste. Ovo je jedna od stvari koja je učinila da nas klijenti masovno preporučuju svojim kolegama, komšijama, poznanicima, rođacima, prijateljima, poslovnim partnerima i svima kojima su potrebne naše usluge. Pored toga, ako je posao takvog tipa da zahteva čest tranport, nama se ista pravna lica vraćaju ponovo, iz prostog razloga jer je posao bio dobro obavljen a za realnu i pristupačnu cenu.

Nudimo vam naše usluge, a na vama je samo da nas pozovete i da dozvolite da sve organizujemo – od pakovanja, preko utovara, istovara, transportaprevoza … Koristimo i mašine, po potrebi, kao što su viljuškari, jer nekada postoje tereti koje ne može da podigne ni više ljudi, jer su zaista velike težine.

Pozovite nas da dođemo u vreme koje vama odgovara, na adresu vašeg stana ili preduzeća, i da napravimo dobar plan koga ćemo se pridržavati sve vreme, pa neće biti mesta za bilo kakva neprijatna iznenađenja. Na ovaj način, svaka selidb ostaje u lepom sećanju, svakom klijentu.

0Shares
pozovi odmah