loader image

Zlatibor je prelepo mesto, gde turizam naprosto cveta. Ako ste rešili da se preselite na ovu planinu, ili da sedište vaše firme bude baš tamo, onda je samo potrebno da selidba protekne bez stresa.

Ono što je jako zanimljivo, to je da se ljudi selidbi raduju i plaše je se, u isto vreme. Razloga za to ima više, a prvi je strepnja da li će sve proteći kako treba, da li će se nešto od imovine oštetiti i slično.

Najvažnije je da vam taj Dan D protekne u lepom sećanju, a ne da budete pod stresom, jer ćete tako pokvariti jedan lep početak novog poglavlja u vašem životu.

Zbog toga birajte uslugu selidba ključ u ruke. To bi značilo da prepustite nama da brinemo o svemu – od pakovanja stvari, preko utovara, prevoza i napokon, istovara na novu lokaciju.

Da bi se stiglo od neke tačke A do tačke B, potrebno je da se napravi plan, tj. da se izabere najbolja maršruta. Naši vozači su veoma iskusni, i godinama rade ovaj posao, tako da poznaju sve puteve i puteljke u Srbiji. Naš tim sastavlja putanju kojom će se vozilo kretati, tako da se izbegavaju gužve, zastoji i sve što bi moglo da remeti normalan tok selidbe.

Ako se preseljava firma ili preduzeće, tada se obično nose neki teški i kabasti predmeti, kao što su peći ili sefovi, na primer. Nekada se preseljava čitava teretana, pa je potrebno sve sprave rasklopiti, pa ponovo sklopiti, i pravilno obezbediti tokom vožnje.

Cena selidbe je uslovljena sa više faktora, tako da je najbolje da nas pozovete da dođemo u vreme koje vama odgovara i da se dogovorimo o svim sitnicama, koje bi mogle da utiču na tu cenu. Zahvaljujući tome, ne postoje neprijatna iznenađenja, kada klijent treba da plati više nego što je u startu dogovoreno.

Ukoliko biste odlučili da se selite u sopstvenoj režiji, tada je velika verovatnoća da bi iskrsnula neka situacija (jer tako obično biva), koju ne biste znali da rešite, pa bi bas uhvatila panika. Zbog toga tvrdimo da je uvek organizovati preseljenje po sistemu ključ u ruke, i samo sa strane posmatrati kako počinje novo životno ili poslovno poglavlje.

1Shares
pozovi odmah