loader image

Pančevo je veoma blizu Beograda, i može se stići za veoma kratko vreme. Mnogi ljudi, u poslednje vreme, biraju da se presele u Pančevo, a glavni razlog tome je što su cene nekretnina jako povoljne u odnosu na Beograd. Postoje razne novogradnje, gde porodice nameravaju da sviju svoje gnezdo.

Osim toga, putovanje do Beograda, ukoliko se tu nalazi radno mesto, uopšte ne mora da bude naporno, već je to čak i brže nego što biste se prevezli u centru grada od jedne tačke do druge, kada je gust saobraćaj, odnosno, kada je špic.

Selidbe Pančevo su nešto što je veoma često traženo, tako da za vas možemo sve da organizujemo. Prvo što bi trebalo da učinite jeste da nas pozovete. Nakon toga, kada dođemo u dogovoreno vreme koje vama odgovara, obavljamo razgovor sa vama, i vršimo procenu posla.

To je ujedno i cena selidbe, tako da ćete sve znati u samom startu. Samim tim ne postoji mogućnost da dođe do neprijatnih iznenađenja koja niko ne voli, u smislu da klijent treba na kraju da plati više nego što se u startu spominjalo.

Trudimo se da budemo precizni i da vam saopštimo iznos koji ne odstupa od konačne cene. Ako se u toku selidbe baš i pojave neke nepredviđene okolnosti, pa to utiče na cenu selidbe, tada će vam to biti rečeno na vreme i vi dajete pristanak da se posao nastavi.

Pakovanje i obeležavanje kutija je jako važno, i ispostavlja se da to dosta olakšava raspakivanje stvari kada se konačno stigne do konačnog odredišta. Potrebno je da se naznači gde se nalaze skupocene stvari, gde su lomljivi predmeti, oni koje treba čuvati od vlage i vode i slično.

Dobro je kada znate da jedna agencija čitav zadatak može da obavi umesto vas, a najgore je da sami organizujete posao koji verovatno, po prvi put u životu radite. Tada se obično dešavaju neke početničke greške, što je i normalno, i zatim se gubi dosta vremena, novca i živaca, dok se sve ne završi kako treba.

Naša topla preporuka je da od starta sve prepustite stručnim licima koji ovaj posao obavljaju tokom dugog niza godina, tako da će vaša selidba za njih biti samo jedan rutinski zadatak.

1Shares
pozovi odmah