loader image

U Beogradu, velikom gradu, metropoli ima mnogo lokala i poslovnih prostora. Bilo da su veliki lokali u tržnim centrima ili mali lokali preseljenje zahteva istu pažnju. Preseljenje lokala može biti zahtevno i manje zahtevno zavisno od robe koja se seli ili prodaje u tom lokalu. Treba voditi računa da li je roba lomljiva, da li je glomazna, ili je neka garderoba u pitanju koja može lakše da se preseli.

Kada su poslovni prostori u pitanju, ugladnom je tu puno glomaznog nameštaja, tehnike, mislimo na računare, monitore, štampače, fotokopir aparate, a često se pojavi i neki sef koji zahteva specijalni tretman i dodatne radnike jer je obično težak. Treba sve to dobro složiti, kako bi sve stalo u vozila, jer ima dosta šupljina u nameštaju koje pametno treba popuniti nekim manje glomaznim stvarima.

Mi snabdevamo robom dosta lokala u veliki  tržnim centrima, za mnoge od njih radimo transport robe. To je nova roba koja nesme da se ošteti, ali je ona obično dobro zapakovana, spremna za transport. Roba je obično u kutijama sa stiroporom, kako bi bila otporna na truckanja, udarce ako do njih dođe. Nekada je i umotana u vazdužnu foliju.

Kada se sele prehrambeni lokali, imamo dosta glomaznijeg i specifičnijeg nameštaja, to su obično rashladne vitrine, profesionalni kuhinjski elementi, frižideri, roštilji. To je malo specifičnija roba o kojoj treba voditi računa, mislimo posebno na vitrine i frižidere koje treba seliti uglavnom uspravno.

Ukoliko imate potrebu za preseljenjem lokala ili poslovnog prostora pozovite nas.

 

18Shares
pozovi odmah