loader image

Beograd je definitivno, centar svih poslovnih, kulturnih, političkih i ostalih dešavanja, stoga ne čudi želja mnogih žitelja naše zemlje da svoje gnezdo sviju baš u prestonici Srbije. Kada živite u Beogradu, sve vam je na dohvat ruke, a mlade ljude posebno privlači mogućnost da studiraju u Beogradu i nakon toga, da tu pronađu dobro plaćen posao.

Razloga, kao što vidimo, ima jako mnogo, tako da bi trebalo da pojasnimo šta vas sve čeka ako se odlučite za preseljenje u Beograd.

Na cenu selidbe utiče to iz kog grada se selite, i onda se jednostavno računa udaljenost u kilometrima. Pored toga, važno je koliki je obim selidbe.  Neke selidbe su male, i njih završava jedno kombi vozilo, dok su druge velike, i kamion možda mora da se vraća po dva puta.

Ovde je bitno napomenuti jednu činjenicu. Pre svega, obim selidbe u startu mora dobro da se proceni, tako da se ne desi greška da mislimo da je ona mala, pa da kombi vozilo mora da se vraća dva puta, što povećava troškove mnogo više, nego da je jednom došao kamion.

Nekada kombi vozilo ni ne može da se koristi, jer ako imate predmete koji ne mogu da se transportuju kao položeni, a to je frižider na primer, onda mora da se angažuje kamion. Iz frižidera može iscureti gas koji se naziva freon, i napraviti štetu, tako da on mora da stoji uspravno. Ovo važi kada je njegova visina preko metar i osamdeset.

Takođe, kombi vozilo se sužava pri vrhu, što znači i manje mesta za stvari, dok je kamion odlično rešenje ako je selidbe srednjeg i većeg obima i tada se ovo vozilo koristi samo jednom, dakle, ne mora da se vraća.

Cene selidbe ćete saznati kada pozovete naše zaposlene da izađu na teren i da urade besplatnu procenu posla.

0Shares
pozovi odmah