loader image

Banjica je jedan od najlepših krajeva Beograda, pa ne čudi želja mnogih ljudi da svoje porodično gnezdo sviju baš tamo. Ima mnogih zgrada koje su skoro zidane, ali i dosta stare gradnje, pa za šta god da ste se odlučili, mi smo tu da vam organizujemo bezbedno preseljenje.

Zbog svega toga, najvažnije je da nas pozovete da se upoznamo i da izvršimo procenu selidbe. Ova procena selidbe, nije obavezujuća, tako da je stvar dobre volje da li će doći do saradnje.

Mi ćemo pogledati koji je obim posla, tj. šta sve od stvari vi nosite od tačke A, do tačke B. Postoje selidbe koje su malog obima i selidbe koje su većeg obima. Neke manje može da obavi običan kombi i da se vraća samo jednom, dok veće selidbe radi kamion. Nekada se angažuju posebna vozila, kao na primer, za prevoz klavira, pianina, i sličnih tereta, koji su jako osetljivi i skloni oštećenjima.

Isto tako, postoje kase, sefovi, umetnički predmeti, dakle, nije sve u tome koliko je nešto teško, već i koliko je vredno, pa je potrebno obratiti veliku pažnju da se pravilno zaštiti i sačuva.

Naše ekipe imaju svoj tim pakera, koji će odraditi ovaj posao umesto vas, a takođe, iskusni vozači će vas bezbedno prevesti sa bilo kog mesta do Banjice. Oni poznaju grad veoma detaljno, zbog toga što se istim poslom bave tokom dugog niza godina.

Prevoz se obavlja u vreme kada nije saobraćajni špic, kada nema previše vozila na ulicama, i kada nigde nisu radovi u toku. Vozilo mora nesmetano da se kreće, pa se ta maršruta pravi unapred. Dakle, sve lepo isplanirano, na kraju daje veoma pozitivne rezultate, u smislu da je vaša selidba protekla lako i glatko, a stvari su sačuvane i bezbedne stigle na vašu novu adresu.

0Shares
pozovi odmah