loader image

Vračar je srce Beograda i na toj opštini se nalazi najveći pravoslavni hram na Balkanu – Hram Svetog Save. Kvadratni metar bilo koje nekretnine u ovom delu grada je najskuplji u prestonici, ako izuzmemo kompleks Beograd na vodi.

Živeti na Vračaru je stvar prestiža, tako da ako ste jedan od srećnika koji svoje privatno ili poslovno gnezdo može na toj opštini da svije, onda selidba treba da predstavlja radostan događaj.

I zaista nije važno odakle se selite, tj. iz kog dela grada dolazite na Vračar. Može da se dogodi da stižete i iz drugog grada u Srbiji. Za nas je to sasvim nevažno, jer smo mi iskusni tim koji iza sebe ima obavljenih preko hiljadu selidbi i znaćemo kako da završimo i vaš posao, i to tako da svi na kraju, budemo zadovoljni.

Pre svega, pogledaćemo odakle krećete i procenićemo teren. Nekada je teren za selidbu nepristupačan, a to može da znači da spuštamo stvari iz zgrade koja se nalazi na četvrtom spratu a nema lift, na primer. Takođe, nameštaj i pokućstvo mogu da budu veće težine, lomljivi ili da su stvari veoma skupocene. Stoga se mora veoma pažljivo baratati, da bi sve do tačke B stiglo neoštećeno i sigurno.

Isto tako, pod težim okolnostima selidbe može da znači da se vozilo kreće uskim ulicama. Tada je bolje da se odabere kombi za selidbu, nego kamion, pa čak i ako mora da se vraća po dva puta zbog količine stvari. Oko ovih pitanja nemojte da gubite vreme, već dozvolite da se zajedno dogovorimo. U stanju smo, zahvaljujući iskustvu, da vam damo najbolje moguće predloge i sugestije, tako da vaša selidba na Vračar protekne bez ikakvih problema i jednostavno.

Cena selidbe na Vračar će vam biti saopštena onda kada uradimo procenu selidbe, a dobra vest je što tu cenu nećemo menjati do kraja, odnosno, nema nepredviđenih i skrivenih troškova koje niko ne voli i to spada u domen neprofesionalnosti.

Nudimo usluge pakovanja, utovara, prevoza i istovara, tj. celokupna selidba na Vračar po sistemu ključ u ruke i samo tako ćete biti sasvim lišeni stresa, spremni da uživate u svom novom domu ili radnom okruženju. Pozovite nas za procenu selidbe.

1Shares
pozovi odmah