loader image

Preseljenje ponekad ili gotovo uvek zna da bude stresan posao, ali razmislite – ako angažujete lica koja se svakoga dana susreću sa ljudima koji se preseljavaju sa jednog dela grada na drugi, da li je to samo još jedan rutinski posao, ili nešto što će predstavljati glavobolju?

Selidba bi trebalo da bude nešto čemu ćete se vi veseliti, u smislu – kupili ste novi stan, dobili ste novi posao, ili ste možda pazarili lokal u kome pokrećete biznis… Dakle, razlog je lep, i zato ne bi trebalo ništa da vam pokvari taj dan kada ćete se zaputiti na svoje novo prebivalište.

Ponekad ljudi vole sve sami da organizuju, pa čak nađu i kamion ili kombi koji bi selidbu obavio. Ipak, to gotovo nikad ne bude dobra ideja, zbog toga što proces selidbe mora pažljivo da se organizuje. Ako pozovete nas, mi ćemo doći kod vas i najpre porazgovarati sa vama, videti sa koje lokacije krećete, na koju želite da stignete, i slično.

Pogledaćemo stvari koje nosite sa sobom i to će biti procena selidbe. Procena selidbe je besplatna i služi da se unapred definiše cena selidbe, koja kasnije neće biti menjana, kako ne bi došlo do nekih neprijatnih iznenađenja. Pozovite nas i zakažite da se vidimo kada vama odgovara, i mi ćemo se potruditi da napravimo što bolji plan za vaše preseljenje u Rakovicu. Na osnovu stvari i pokućstva koje nosite, odabraćemo kombi ili kamion.

Kombi služi za selidbe koje su manjeg obima, i to su obično selidbe studenata ili samaca, i onih porodica koje se sele iz malih jednosobnih stanova ili garsonjera. Ipak, i ovde bi trebalo voditi računa, jer ako imate, na primer, visoki frižider, on onda ne može uspravno stati u kombi, a svi znamo da ovaj uređaj ne sme da bude položen.

Stoga su procena i planiranje selidbe od presudne važnosti da bi sve proteklo bez problema i u najboljem redu. Preporuka je da sami ništa ne organizujete, da ne biste sebi stvarali nepotreban stres, već nas pozovite da se dogovorimo i napravimo dobar plan.

0Shares
pozovi odmah