loader image

Ono što svaki klijent želi da dobije, to je povoljna cena neke usluge i njen visok kvalitet. Mislite da to ne može zajedno? Sa nama je to moguće. Zbog čega to tvrdimo? Pre svega, u toku svog rada i poslovanja, obavili smo više hiljada uspešnih selidbi, tako da je svaki novi posao za nas samo još jedan rutinski zadatak u nizu. Uspeli smo da olakšamo sve operacije, odnosno, da pojednostavimo procese kao što su pakovanje, unošenje stvari u kamion ili kombi, iznošenje, tj. istovar i slično.

Iskusni radnici za kratko vreme završe poslove za koje bi nekim drugim manje stručnim osobama bio potreban čitav dan, pa se tako sa nama štedi vreme, koje je dragoceno. A još dragocenije od vremena je ušteda živaca, tj. odsustvo nervoze i stresa.

Selidba Beograd – Grocka

Grocka je postala opština koja je jako popularna za stanovanje. Primera radi, mnogi ljudi se danas sele u Kaluđericu, koja ima veoma povoljnu cenu kvadratnog metra. Grad postaje sve veći, a možemo reći i sve manji u smislu – automobilom se veoma lako stiže bilo gde, i jako brzo, tako da je postalo vrlo popularno da radite u gradu a da živite u nekom prigradskom naselju.

U Grockoj ćete biti dovoljno blizu prirodi, i dovoljno udaljeni od grada, a sa druge strane, kolima ćete brzo stići gde god da poželite. U današnje vreme, gotovo svaka porodica ima automobil, tako da to nikome nije problem.

Selidba u Grocku se obavlja prema unapred osmišljenom planu, tako da nema neprijatnih iznenađenja. Cena selidbe zavisi od više faktora, kao što je udaljenost, jer se neko seli sa Novog Beograda u Grocku, pa mora da pređe preko čitavog grada, na primer, a neko drugi, možda odlazi iz Mirijeva, pa će to biti mnogo manje kilometara….

Isto tako, selidbe se razlikuju u odnosu na stvari koje se nose i one mogu da budu skupocene, lomljive, teške i slično. Isto tako, teren je nekada ravan i pristupačan, ulice široke, a ponekad su ulice uske, teren strm… Od svega toga zavisi koliko će biti cena za vašu selidbu.

0Shares
pozovi odmah