loader image

Beograd ima dosta opština i česta su preseljenja sa jednog dela grada na neki sasvim drugi. Razlozi za selidbu su uglavnom lepi – to može da bude kupovina nove nekretnine, stana, kuće ili poslovnog prostora, lokala… Ipak, u narodu postoji izreka da ko se seli, taj se ne veseli. Razlog za to je što važi nepisano pravilo da je selidba stresan posao.

Da li ste se nekada zapitali, zbog čega je to tako? Pre svega, uzrok leži u činjenici da ljudi strepe da im se tokom transporta, utovara i istovara, ne ošteti imovina. Ovo je osnovnih strah, koji koči ljude da uživaju u tom Danu D, kada će ući u svoj novi prostor.

Da bismo selidbu pretvorili u uživanje, potrebno je da je detaljno isplaniramo. Odnosno, nemojte sami da se organizujete, već pozovite ljude koji to rade svakoga dana. Ono što bi za vas predstavljalo veliki izazov i problem, za nas će biti samo još jedan rutinski posao u nizu, jer mi svakoga dana preseljavamo porodice.

Selidba može da bude malog obima, i to je situacija kada se sele samci ili studenti, ili kada se sele velike porodice, i tada obično ima više pokućstva, nameštaja i slično. U skladu sa obimom selidbe, bira se vozilo koje će istu da obavi. To može da bude kamion ili kombi. Ako je kombi u pitanju, onda je selidba manja, i sve stvari mogu udobno da stanu. Kamion je za selidbe većeg obima i izbegava se situacija da se kombi možda vraća dva puta i da se nepotrebno stvaraju troškovi za klijenta.

Zato je upravo važna procena selidbe. Kada vidimo koliko stvari nosite, i teren sa koga se preseljavate, mi ćemo vam ponuditi i svoje ostale usluge a to su pakovanje, utovar, istovar i slično, i saopštićemo vam konačnu cenu za uslugu. Ta cena se ne menja, što znači da nema skrivenih troškova niti bilo kakvih neprijatnih iznenađenja, koja niko ne voli i ne očekuje. Selidbe Beograd – pozovite nas za procenu!

0Shares
pozovi odmah