loader image

Dugo ste maštali kako da opremite svoj dom i sada vam se konačno ukazala prilika. Prvo ste otišli u jedan od salona nameštaja IKEA, Forma Ideale, Numanović, Simpo, a pošto obavite kupovinu treba nameštaj i da se prenesete do svoje kuće. Tu Vam možda zatreba kombi ili kamion, kako bi transportovali nameštaj do vaše adrese. Možda selidbe i transport Ajkula mogu da Vam pomognu.

Nekada nameštaj može da bude dosta skup, luksizni nameštaj, čista ekskluziva. Baš takav nameštaj možete nači u ROOM furniture concept store-u, zatim u Aretefacto studiju, Mermeta i ostalim luksuznim radnjama nameštaja. Tu se često dogovara uredjenje kompletnog enterijera, pa nakada ima i materijala koji treba preneti, a na transport nameštaja treba obratiti maksimalno pažnju, jer se radi o nameštaju od par desetina evra pa do par stotina evra. To su luksuzne kuhinje koje se transportuju, zatim lukssuzne dnevne sobe, ormani koji često imaju motorne mehanizme koje treba preneti bez da se bilo šta ošteti.

Najčešće ljudi biraju nameštaj po svojoj meri, prema svom prostoru, svako voli da se oseća udobno, da sve bude lagodno. Često se čovek uklapa u svoju životnu sredinu i čini je što boljom za svoj život. Nekada je deo celine i neka vikendica ili kućica za odmor Van grada, negde u mirnom delu Srbije. Prilikom opremanja vikendice koja je udaljena od Beograda treba vam često neko ko će vam transportovati stvari do vikendice. Često ne može sve da stane u automobil, ali uvek možete da angažujete kombi ili manji kamion da vam sve to donese tačno na adresu.

Sve u svemu odmor u prirodi ne može ništa da zameni i nadoknadi. Srbija je bogata turističkim centrima i destinacijama, koji rade kako leti tako i zimi. Treba samo pronaći savršeno mesto za odmor. Mnogo je destinacija gde možete iznajmiti ili čak sazidati vikendicu ili možda napraviti neki splav na reci. Važno je da se dobro odmorite i da ne mislite na posao, a taman posla da vas brine kako da preselite ili prenesete stvari.

Selidbe Ajkula imaju simboličan naziv, ajkule vrlo često umeju da zalutaju u turističke destinacije, ali selidbe Ajkula nisu zalutale one su tu u dogovoru sa vama. Nema mesta gde selidbe Ajkula nisu stigle,

Razmislite o svemu ovome, provedite odmor kako vam dolikuje.

0Shares
pozovi odmah