loader image

Svima noćnu moru predstavlja pakovanje za selidbu. Bilo da su selidbe Beograd ili neko drugo mesto princip je isti. Selidbe Ajkula Beograd su izverzirane u ovom delu pripreme za selidbu. Sastavni deo naše usluge selidbe je i pakovanje stvari prema želji.

Selidbe Beograd obično se obavljaju kroz velike gužve, dosta ima kreni, stani. Nameštaj i stvari moraju da budu zaštićene kako treba da ne dodje do oštećenja stvari. Ljudi često dobro zapakuju stvari, ali mi svakako moramo da zaštitimo dodatno nameštaj, jer sve mora da protekne u najboljem redu.

Serlidbe Beograd se rade kombijerm i kamionom zavisno od obima, pristupačnosti terena, a nekada i sa viće vozila, agencija za selidbe Ajkula poseduje vozni park koji može da odogovori izazovima kao što su veće selidbe, veći transporti robe i sl. U timu imamo obuičene ljude koji svaki dan rade selidbe i pakuju stvari.

Ajkula je firma za selidbe koja radi već dugi niz godina i na prvom mestu nam je kvalitet odradjenog posla. Sve aktivnosti usmerene su na kvalitet i efikasnost.

Transport radimo u Beogradu i širom Srbije, često su zahtevni jer je često nova roba, aparati i mašine koje su dosta skupe i mora da se obrati posebna pažnja da sve stigne beš oštećenja. Transport radimo svaki dan, a stvari koje nisu nove moramo da pakujemo, da zaštitimo.

Pakovanje za selidbu nekada ljudima stvara glavobolju,, često čujete pa kako ćemo se spakovati? To uopšte ne treba da vas brine, jer mi smo tu da pomognemo.

9Shares
pozovi odmah