Pre svega, hajde da vidimo šta je to prosečna selidba?

Recimo, da se seli jedna četvoroločlana porodica iz stana u Beogradu, na drugu lokaciju, koja je takođe u Beogradu. Teren je relativno pristupačan, što znači da i na mestu utovara, Vašeg nameštaja, stvari i pokućstva kao i na mestu istovara, postoje liftovi i nema prepreka u smislu lošeg prilaza ulazima zgrada.  Pokućstvo je takvo da nema posebno skupocenih predmeta, poput vrednih umetnina, rariteta, stilskog nameštaja ili klavira i sefova, što se podvodi pod teške predmete.cene

Nema ni naročito lomljivih stvari jer jako osetljive i lomljive stvari iziskuju dosta materijala za pakovanje koji takodje poprilično povećava cenu selidbe. Zamislimo da ovakva porodica traži da se angažuju pakeri, i da se sve odradi prema pravilima struke. Tada se koriste posebne kutije i pakuje se tako da se lakše stvari raspoređuju u veće kutije, dok je teži predmeti pakuju u manje kutije. Nije dobro  se  postupiti suprotno, jer onda iz velike kutije koja je velike težine mogu da poispadaju stvari i da se na taj način oštete ili polome.

Da li na cenu selidbe utiče loš prilaz objektima?

 

Cenu selidbe poprilično uvećavaju lokacije u gradu koje su sa lošim prilazom, pešačke zone u centru grada, višespratnice bez postojanja teretnih liftova.Kuće sa uskim hodnicima i strmim stepeništem kao i nemogućnost prolaza kabastog nameštaja hodnicima a samim tim podizanje nameštaja i tehnike radi se preko fasada i terasa mašinski ili ručno kanapima. Sve navedeno povećava broj potrebnih radnika i mašina kako bi se posao odradio što iziskuje povećanje broja radnih sati kao i povećanje same cene selidbe.

 

Da li selidba klavira povećava cenu selidbe?

Selidbe teških tereta recimo: klavira, pianina, harfi, pekarskih peći, pekarskih mašina, ta peći, kotlova i peći na pelet, tučanih peći, obućarskih kombinirki, kasa, sefova, bankomata, toplih i rashladnih vitrina, sve su ovo primeri teških tereta za koje je potrebno angažovanje stručnih ljudi,alata i mašina koje u znatnoj meri povećavaju troškove selidbe.

 

Da li udaljenost izmedju gradova utiče na cenu selidbe?

Sledeća tačka na redu za određivanje cene selidbe je udaljenost mesta sa kog se selite i mesta na koje idete. Naravno, što je kilometraža manja i cena selidbe je niža i obratno. Veoma je bitno da li se selite iz jedne u drugu beogradsku opštinu ili se selite recimo iz Beograda za NIš. O svemu ovome ćete razgovarati sa našim operaterima, koji će vam tačno reći koju cenu možete da očekujete i od ovog iznosa se ne odstupa tokom procesa preseljenja. Osim cene selidbe možete se raspitati i o načinima plaćanja iste tako da selidbu stana ili poslovnog prostora ili samo transport recimo bele tehnike možete platiti kešom, platnim karticama ili preko računa Vaše firme.

 

 

Mi predlažemo da izaberete selidbu po sistemu ključ u ruke, a to znači da mi brinemo o svemu, i da ne morate ni o čemu da razmišljate. Tako selidba postaje jedno iskustvo koga ćete se rado sećati i neće biti stres koga se pribojavate.Na ovaj način, radeći tako što poštujemo dobru poslovnu praksu i evropske standarde kvaliteta, stekli smo širok krug klijenata, koji svoje iskrene preporuke prenose dalje.

 

Gde se raspitati o agenciji za selidbe i transport?

Možete  na našem sajtu pogledati komentare preko 600 klijenata i ostaviti nakon selidbe svoj komentar ili sugestiju kako bi i našim sugradjanima pomogli oko korisnićkog iskustva da li ste uslugom bili zadovoljni ili da traze drugu agenciju za transport i selidbe.

Cena selidbe je, kao što vidimo, u svakom slučaju individualna i mora da se pogleda realno stanje stvari na terenu. Ne postoji neki  opšti cenovnik na koji možemo da vas uputimo, jer cena selidbe uslovljena je sa nizom faktora. Zato u našoj agenciji radimo besplatnu procenu cene selidbe.

Nemojte se bojati razgovora sa operaterom. Naši zaposleni su ljubazni, iskusni profesionalci koji će Vas nizom pitanja voditi kroz razgovor bez obzira da li ste se selili više puta ili Vam je ovo prva selidba, pa ne znate odakle da počnete sa razgovorom ili pitanjima. Budite slobodni da nas pozovete ako vam je potreban samo savet rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na sve što Vas zanima.

SAZNAJTE CENU SELIDBE JEDNIM POZIVOM

pozovi odmah pozovi odmah