loader image

Svaka selidba je posao i proces za sebe. Najpre, ona podrazumeva da je potrebno da se popišu stvari koje će se seliti, da bismo se na kraju uverili da je sve pristiglo sigurno i bezbedno. Osim popisivanja, tu je pravilno pakovanje, obeležavanje, itd.

Ovako složenom poslu ne bi trebalo da pristupate sami. Sve je mnogo lakše kada uz sebe imate stručni tim za selidbe koji je kroz isti posao prošao nebrojeno puta, tako da ne postoji situacija koja bi bila iznenađenje.

Ljudi često strahuju da se tokom selidbe nešto ne polomi, ne ošteti i slično. Za taj strah nema opravdanog razloga, ako se ispoštuju određena pravila. Briga je prisutna kada se radi o prevozu i preseljenju bele tehnike.

Svi znamo da to nisu stvari koje kupujemo svakoga dana, već jednom u dugom nizu godina. Osim toga, svesni smo koliko je tehnika osetljiva, što znači da se njome mora rukovati stručno i pažljivo. Samo pomeranje elemenata bele tehnike je delikatno, a za primer uzećemo frižider. Svi znamo da on mora da stoji uspravno i da ne sme da bude u horizontalnom položaju.

Pod belom tehnikom podrazumevamo spomenute frižidere, šporete, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa i slično. Pošto svi želimo da naši aparati bezbedno stignu od tačke A do tačke B, tada ne bi trebalo uopšte da sebi postavljamo pitanje da li da selidbu obavljamo sami ili da angažujemo stručne ekipe?

Selidbu bele tehnike će najbolje obaviti tim stručnih ljudi. To bi značilo da oni poznaju specifikacije ovih uređaja, pa će znati kako da pristupe prilikom utovara i istovara, a da pri tome ne dođe do bilo kakvog oštećenja. Naravno, pre nego što se započne sa pomeranjem i nošenjem aparata, potrebno je da se oni adekvatno upakuju i obezbede.

Jedno od pravila jeste da se aparati isključe iz struje 24 časa pre kretanja (frižider i zamrzivač), dok je veš mašina izuzetno nežna za prenos, tako da je potrebno pratiti sva uputstva proizvođača.

Naravno, niko ne želi da ima nepotrebne troškove za popravku bele tehnike ili još gore, za kupovinu novih aparata, i zbog toga se obratite nama i nemojte brinuti za sigurnost svojih stvari. Kontaktselidba bele tehnike.

0Shares
pozovi odmah