loader image

Selidbe su jeftine, ako su sigurne i ako Vam nameštaj stigne u komadu na odredište. Mi već dugi niz godina radimo selidbe i susrećemo se sa nizom problema, koje iskustvom rešavamo, a sve to kako bi selidba prošla u najboljem redu.

Jeftine selidbe Beograd sa jedne na drugu loakciju, a sve to po Beogradu kroz velike gužve. Iskustvo naših vozača ima presudnu ulogu, jer oni znaju kada i u koje vreme nema gužve na putu, koji su delovi grada kritični i gde može da nastane saobraćajni čep. Često se pre starta selidbe razradi ruta po kojoj će se vozilo kretati do odredišta.

Mi svaki dan krstarimo ulicama glavnog grada Beograda, znamo svaki njegov deo. Pored selidbi radimo i transport robe iz salona nameštaja do odredišta, radimo transport sa aerodroma do firmi. Transport Ajkula je opremljen kamionima i kombi vozilima. Skoro svakodnevno prenosimo i paletriranu robu. Sve je to deo dana agencije za transport i selidbe Ajkula.

Sa mnogim salonima nameštaja saradjujemo već godinama i njihov smo zvanični transport, a takođe i sa mnogo firmi. Često se radi o vrlo skupom nameštaju ili opremi koju treba prevesti. Nije lako, jer posebnu pažnju treba posvetiti opremi i nameštaju koja se prenosi.

Sve u svemu Ajkula je tu da Vam pomogne da sve organizujete baš onako kako ste zamislili bez muke, ključ u ruke.

1Shares
pozovi odmah