Kombi ili kamion za selidbe?

 

Kod ovog pitanja, mnogo ljudi  nalazi se u velikoj dilemi, jer ne znaju šta bi im više odgovaralo. Šta je povoljnije, a šta sigurnije, itd. Dilema je mnogo, a mi vam nudimo prave odgovore.

Naime, koje vozilo će biti izabrano, pre svega zavisi od veličine selidbe. Ukoliko je ona manja, bira se kombi vozilo, a ako je većeg obima, tada je najbolje izabrati kamion.

Da sve bude još lakše, tu odluku ne morate doneti Vi, već kada nas budete pozvali da dođemo i da se dogovorimo, mi ćemo vam, na osnovu svog iskustva i prakse, preporučiti šta je najbolje za vas. Pravim odabirom veličine teretnog vozila brže i povoljnije ćemo uraditi posao preseljenja za Vas.

Kamion je veći i u njega može stati u zavisnosti od zapremine tovarnog prostora od 18 do 50m3  mnogo stvari bez ikakvih problema. U veći kamion staje kompletan dvosoban pa čak kompletno pokućstvo iz trosobnog stana. Međutim, selidbe kamionom su i skuplje. Sa druge strane ukoliko biste pogrešili u proceni moglo bi da se desi da vam za manju selidbu nije potreban kamion. Kako ne biste pogrešnim odabirom bespotrebno trošili novac budite slobodni da nas pozovete radi besplatne procene cene selidbe. Jednim pozivom naši ljubazni operateri uz par laganih pitanja vodiće vas kroz razgovor kako bi vam dali najbolju ponudu za Vašu selidbu prema vašim stvarnim potrebama.

Kombi selidbe su manje selidbe, selidbe samaca, studenata, prevoz dela nameštaja i pokućstva na plac ili transport nameštaja prilikom kupovine u salonima.

Razlika izmedju kombi vozila za selidbe i kamiona nije samo u veličini vozila ili ceni već i u brzini kretanja samog vozila kroz uske i neprohodne gradske ulice. Tako nekada zbog lošeg prilaza, uskih ulica, pešačkih gradskih zona selidba kamionom nije moguća iako je obim posla veliki pa selidbu radimo sa više kombi vozila istovremeno kao i većim brojem angažovanih radnika.Ovo su neke sitnice na koje ljudi ne obraćaju pažnju,realno gledano i ne trebaju jer zato služe agencije za selidbe i transport.

Ni sva kombi vozila nisu ista ni po veličini niti po nameni. Tako recimo za prevoz stakla većih formata postoje specijalno prilagodjena vozila sa bočnim nosačima, za prevoz gradjevinskog materijala kiper vozila za rasuti materijal, mini kombi hladnjače, kombi dizalice sa korpama za javnu rasvetu, vatrogasna kobi vozila, pekarske kutije za prevoz hleba i peciva kao i šlep službe.

Sem prema nameni kombi vozila dele se i prema veličini od mini, maksi do dzambo veličine kakav je recimo Iveco Daily poslednje generacije sa 19,6m3 zapremine tovarnog prostora i dužinom od gotovo 5m sa korisnom nosivošću do 4t koji sem oblikom svim ostalim karakteristikama parira lakim kamionima do 7t.

Zašto selidbu trebamo unapred planirati?

 

Imajte  uvek na umu, da pažljivo planiranje zapravo štedi vaš novac. A to je upravo ono što mi radimo  sagledavamo sve aspekte selidbe, uzimamo u obzir i doba dana kada ćemo voziti (biramo kada je najmanja frekfencija saobraćaja), kojim putem ćemo se kretati ako su medjugradske selidbe u pitanju (da li možemo da izbegnemo putarine kako bi Vam smanjili cenu selidbe)  i planiramo kako da priđemo novom objektu ukoliko se on nalazi na nekom terenu koji je manje pristupačan ili ako zgrada nema lift.

Zbog toga je najvažnije da se sve detaljno izanalizira pre nego što dođe datum preseljenja i onda će selidba proteći po planu, bez problema i bez stresa. Naša agencija za selidbe Vam stoji na raspolaganju. Budite slobodni da nam se obratite sa bilo kojim pitanjem vezano za selidbe i transport. Ljubazno ćemo vam odgovoriti i pomoći bez obzira da li ćete se opredeliti za naše usluge preseljenja.

pozovi odmah pozovi odmah