loader image

Centar grada je oduvek bio privlačan ljudima, i mnogi žele da žive u njemu. Razlozi za to su brojni – kada se nalazite u centru, na dohvat ruke vam je sve – od javnih institucija, do kulturnih centara, mesta za zabavu i slično.

Ipak, sve ima svoje prednosti i mane, pa tako i centar grada prate velike saobraćajne gužve i to u svako doba dana. Ako ste na primer, kupili lep poslovni prostor u centru i sada je potrebno da se preselite, dozvolite da mi budemo tim koji će organizovati ovu akciju.

Pre svega, pogledaćemo odakle se selite. To može da bude bilo koji drugi deo Beograda, ili možda čak i drugi grad. Nakon toga, videćemo koji je obim selidbe. To bi značilo da ćemo da osmotrimo šta sve nosite od stvari, da li među njima ima specijalnih tereta, teških predmeta, skupocenih stvari i slično.

Glavni stres tokom svake selidbe jeste da se ne ošteti imovina i to je ono što pretvara ovaj u suštini, radostan dan u noćnu moru, za većinu ljudi. Sa nama nećete imati to ružno iskustvo i pretvorićemo selidbu u uživanje.

To se radi tako što se pažljivo osmisli plan preseljenja, izabere se maršruta kojom će se kretati vozilo. Biramo doba dana kada je u centru saobraćaj najslabijeg intenziteta, a to bi značilo da izbegavamo špiceve – rano jutro i vreme između dva i pet po podne.

Utovar i istovar obavljamo veoma pažljivo, tako da za nas nije prepreka ako želite da se uselite u neku stariju zgradu na Starom gradu koja nema lift. Naši zaposleni su obučeni da sve obave pedantno i pažljivo, vodeći računa o svakoj vašoj sitnici, jer smo svesni vrednosti i važnosti vaše imovine.

Cenu selidbe na Stari grad ćete saznati kada se uradi procena posla, i to je obično i naš prvi susret, kada ćemo se upoznati i saznati koje su vaše potrebe, zahtevi i želje. Ta cena selidbe koju budete čuli, ni na kraju se neće menjati, i nema neprijatnih iznenađenja niti troškova koji su skriveni. Pozovite za procenu selidbe!

0Shares
pozovi odmah