loader image

Sa nama, cena selidbe zaista nije bauk, iz prostog razloga što se mi trudimo da unapred sagledamo ceo obim posla i da nađemo najprihvatljivije rešenje. Selidba jednostavno znači da se prevoz obavi od tačke A do tačke B, i to na najbrži i najefikasniji način.

Procena selidbe je naše prvo upoznavanje, gde mi pogledamo koliko pokućstva imate, te da li želite neke dodatne usluge, kao što je pakovanje. Nekada se ljudi odlučuju da sami rade utovar i istovar, a nekada to radimo mi. Takođe, na cenu selidbe utiče i to da li se selite iz zgrade koja ima dobar pristup ljudima i vozilima, ili to nije slučaj. Na primer, nije isto da li se klavir spušta sa četvrtog sprata zgrade bez lifta ili se to radi iz prizemlja. Takođe je važno i gde se takav teret prenosi.

cena montaze namestaja  selidbe cena

Kada smo već kod klavira, to se podvodi pod specijalne terete, tako da je potrebno da se pažljivo obezbedi kod transporta. Klavir mora da se maksimalno fiksira, kako se ne bi ni najmanje pomerao dok vozač vozi. On se nalazi u posebnom tapaciranom kombiju, i to odmah iza vozača, tako da kada vam obavimo prevoz, vi isprobavate klavir da vidite da li je sve u redu, a mi ga prethodno raspakujemo i vratimo u prvobitno stanje.

Isti je slučaji kada se radi prevoz teških tereta kao što su sefovi ili pekarske peći. Ovo je veoma teško za nositi, tako da se mora angažovati viljuškar ili neke specijalne mašine da bi sve to podigle, pošto snaga ljudi, pa čak i više njih, nije dovoljna.

Takođe, često se u životu dešava da se prevozi stilski nameštaj, koji je jako vredan, ili neke umetnine, ulja na platnu poznatih slikara, razni rariteti i drugo. Ovde se mora biti posebno pažljiv, da ne bi došlo ni do najmanjih oštećenja. Isto tako, mora se voditi računa i kada se prenose lomljivi predmeti, i to se onda pakuje u posebno zaštićene kutije koje se obeležavaju markerima i pravilno se njima mora rukovati.

Cena selidbe se ne menja od starta, od onog iznosa koji bude dogovoren, pa do samog kraja i završetka posla.

10Shares
pozovi odmah