loader image

Kada kažemo selidba, obično nas prvo oblije hladan znoj. To je zato što strahujemo da će se naše stvari na neki način oštetiti i da neće stići kako treba na odredište. Međutim, moramo da razbijemo vaše sumnje i da vam kažemo da sa nama nemate oko čega da brinete.

Tim pre što mi sve radimo po sistemu ključ u ruke, a to znači da selidbu organizujemo u celosti, od njene procene do završetka. Dakle, prvo što bi trebalo da učinite jeste da pozovete naše ekipe da dođu i da obave besplatnu procenu posla. Cena selidbe koju tada čujete se obično ne menja do samog završetka posla, tako da ne postoje neka neprijatna iznenađenja u vidu povećanja cene.

Isto tako, preporučujemo selidbe kamionom, ako su one srednjeg ili većeg obima, zbog toga što kamion ima zaista dovoljno prostora, pa vam se neće dogoditi situacija da moramo da se vraćamo kombijem dva puta, pa to sve zajedno na kraju ispadne skuplje nego da je kamion došao samo jednom.

Na cenu selidbe utiče koliko je udaljena tačka A od tačke B, odnosno, mesto sa koga se polazi i mesto na koje se stiže, kao i pristupačnost tih terena. Pristupačnost znači da je važno da kamion može da priđe ulazu zgrade ili kuće, i takođe na drugom mestu gde treba da stignete. Vodi se računa o tome da li zgrada ima lift, jer nije svejedno ako se seli neko iz prizemlja u prizemlje, ili iz zgrade koja ima lift u istu takvu, i ako to nije slučaj.

Trudimo se da naše procene cena budu što preciznije. Osim toga, pravimo maršrutu kretanja vozila, tako da se biraju one ulice gde nema saobraćajne gužve, niti strmih i nezgodnih predela. Izbegavaju se radovi na putu, zastoji i sve što bi moglo da remeti normalan prevoz i sigurno stizanje na odredište.

0Shares
pozovi odmah