loader image

Neprodje nedelja, a da mi ne uradimo nekoliko selidbi iz Beograda u neki drugi grad u Srbiji. Selidbe Beograd-Novi Sad i obratno često radimo i uvek volimo da ponovo odemo do Novog Sada, Novi Sad je manji grad od Beograda i manje su gužve.

Svaku selidbu bilo da je ona u istom gradu ili medjugradska, radimo sa maksimalnom pažnjom i maksimalno smo posvećeni. Svakako je potrebna bolja zaštita nameštaja jer selidba traje vremenski duže, mislimo na sam transport. Jako je bitno da sav nameštaj stigne u jednom komadu, bez oštećenja. Neke komade nameštaja, posebno plakare ćemo rasklopiti, tj. demontirati kako bi se lakše nosili.

Mi svakodnevno idemo na relacije po čitavoj Srbiji pa znamo sve puteve, oštećenja ukoliko postoje, radove na putu i trudimo se da izbegnemo te deonice. Naš iskusan tim ljudi brinuće sve vreme puta o Vašim stvarima, jer bitno je da šteta ne bude veća od plaćene selidbe, mi znamo i umemo sa Vašim stvarima.

#selidbebeograd #selidbeajkula
PREVOZ NAMEŠTAJA NA SPLAV https://www.ajkula.rs

Posted by Selidbe i Transport – Ajkula on Thursday, July 30, 2020

Selidbe iz Beograda u neki drugi grad uglavnom duže traju, jer je kilometraža veća, ali ponekad se brže stigne do drugog mesta nego sa kraja na kraj Beograda, pogotovo u špicevima kada su velike gužve. Čak su nekada i opuštenije nego probijanje kroz gradsku vrevu.

Pored Novog Sada nalazi se dosta vikend danaselja i na putu ka Novom Sadu. Često preseljavamo vikendice u tom delu Srbije. Priroda je prelepa pogotovo leti i selidbe su milina. Zimi je malo teže, ali mi i tu imamo veliko iskustvo.

Radimo selidbe i u druge gradove, kao i u drugim gradovima, selidbe Beograd-Subotica, selidbe Beograd-Niš, selidbe Beograd-Kragujevac, selidbe Beograd-Kruševac i druge gradove. Zato nas pozovite da zajedno procenimo Vašu selidbu. Povoljne cene selidbe i visok kvalitet je ono što nam pomaže da budemo u samom vrhu.

0Shares
pozovi odmah